Tesnilo za vetrobran/zadnje steklo

Tesnilo za vetrobran/zadnje steklo
Zdravo,
zanima me kje bi lahko kupil ta tesnila na meter. V gumitehni nimajo. V končni fazi bom kupil original samo se mi zdi nenormalno visoka cena 120€ za audi 60l.
zanima me kje bi lahko kupil ta tesnila na meter. V gumitehni nimajo. V končni fazi bom kupil original samo se mi zdi nenormalno visoka cena 120€ za audi 60l.

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
Re: Tesnilo za vetrobran/zadnje steklo
aaaaaaaaaa hudo, 60L maš? predstav predstav predstav predstav predstav
a je takle?

al pa takle?
http://www.autobild.de/bilder/getunter- ... 41647.html

a je takle?

al pa takle?
http://www.autobild.de/bilder/getunter- ... 41647.html

-
- Avtomobil: Opel Manta A | Opel Manta B | Opel Monza A1 | VW T3 Doka
Ce nimajo v gumitehni (tam so ponavadi imeli dve razlicni debelini teh tesnil, imata jih uporabnik papi in opelpower, ce ne se kdo drug..) ti verjetno potem ostane samo kaksen ponaredek, ce se ga mogoce dobi kje na internetu, ali pa ebay.
Sicer pa ce je to cena za originalno tesnilo morda niti ni tako visoka. Naprimer kopija za Manto A je okoli 100€, potem pa se pribl. 4m krom kedra (kar je se ekstra 20€), pa smo tam tam
lp Anze
Sicer pa ce je to cena za originalno tesnilo morda niti ni tako visoka. Naprimer kopija za Manto A je okoli 100€, potem pa se pribl. 4m krom kedra (kar je se ekstra 20€), pa smo tam tam

lp Anze

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
cene so take ja ..jaz sem plačal tudi za kopijo 100 za zadnjo in 120 za prednjo steklo ...manta B in okoli 5€ za meter letvice
kako pa se pri tesnilih na meter reši vogale? Al se to samo tako lepo uleže,da potem nič ne "zeva"
kako pa se pri tesnilih na meter reši vogale? Al se to samo tako lepo uleže,da potem nič ne "zeva"
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

pomoje boš moral kar požret teh 120€ ker si lahko vesel da sploh dobiš tesnilo. audi je kar se tiče delov za klasike prava katastrofa.luka wrote:Zdravo,

to je audi 100, čisto druga gajbacroma_man wrote:aaaaaaaaaa hudo, 60L maš? predstav predstav predstav predstav predstav
a je takle?
![]()

bom pogledal če bi šlo s tesnilom ki ga ima opelpower če ne pa original. Bom predstavil ko ga dobim iz barvanja.

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
sej verjetno se je že pred barvanjem kaj dogajalo 

..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...