šalo na stran, hud voz! Te cromodora felge bi ful lepo izpadle tudi srebrni.
Ma nije meni za dizelj...ZiZa wrote:Ljep, crven, samo šteta da nije diesel
šalo na stran, hud voz! Te cromodora felge bi ful lepo izpadle tudi srebrni.
Porshe Design 90-ke v originalni barvi bodo šle enkrat gor ja. Definitivno!TomLooway wrote:lep je, čimprej porš felge gor srebrne - maš prav
Ja res so bile Cromodor-ke 2 ali 3 dni na netu. Samo so bile prodane že prvi dan.kmetek wrote:Lepa golfača, pa tud če je 5 vraten in ni diseł![]()
So bile pa tele Crommodore točno 2 dni na avto.net ane? Si mi jih pred nosom "speljal"Sicer imam že ene od prej, ampak so 6J "široke". Daj mi povej, imaš kje vektorski zapis, ali pa vsaj dimenzije nalepk, bi jih dal za svoje delat zdaj ko so sveže prebarvane
Hvala
Tisti golf na slikah ne vem kakšne dimenzije ima montirane.Opelpower wrote:Kakšne dimenzije gum so pa na poršejkah? ....
Čeprav mi z Sparkoti ful hudo zgleda..... edin kake OZ Gravel ..... sam tist bi ibl pa že pronič
Doma imam 2,5 kompleta poršejk (6 kom. v širini 6J in 4 kom. v širini 8J).croma_man wrote:bond, če še nisi porše feltne kupu jih dej čimprej, v roku 1 leta so šle za več kot 200€ po kompletu gor...
bom jst probu ene spolirat da vidim kok pride.
Pri obeh (6J in 7J) imam ET52,3 (se mi zdi). Treba probat z adapter platami ja.DS71 wrote:ej samo kako to da gre 8 pod blatnike glede na to da rabiš adapter plate ..al je tolko nikakav ET ?
Malo manj...croma_man wrote:et60
To je VW in ne Opelica!Opelpower wrote:Ja to ma pa šporget tak ET da ni za nikamor.. oz. se potem na VW audi sceni komot z adapterji zajebavaš