Sicer bi bilo mogoče boljše brez barvanja,samo eno konkretno čiščenje z blokado rje in original nalepkami,ampak tudi tako bo služijo svojemu namenu

Žal ni šlo,..v zgornjem levem kotu (na sliki se sicer slabo vidi) je bil pokrov malo počen in sem ga moral povarit. Če sem hotel vse skupaj skriti ni bilo druge kot barvanje. Saj sem hotel dat cinkat sam se mi ni zdelo vredno...bo tudi tako služilo svojemu namenukaroserist.si wrote: Potem je sledila montaža radia, ampak ker se ne spodobi dajati takih kosov skupaj sem se še malo poigral z barvanjem pokrova ohišja...
![]()
Nisem razmišljal, ker bo radio notri samo zaradi originalnosti, poslušal pa se bo zvok motorja...L4UK0 wrote:Lepo! A si kaj razmišljal, da bi nekam skril kak AUX vhod?
Sem bolj za konfiguracijo: 911 zame, 944 za tamalega, 914 za tamalo, pa še za ženo morm neki iz porsche classic flote najti pol...no sej to ne bo problem, če enkrat žegen za vse te želje dobim...Octopus wrote:Haha, rabiš še eno dodatno "kroto", da zmontiraš vanjo dodatne sedeže in streho.Da bo ravno prav, tebi 944, otrokoma pa vsakemu po eno 914.