VIN Ploscica

Re: VIN Ploscica
Jaz bi jo potreboval pa za kadetta c. Kje nabaviti s kar najmanj tezavi?

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
takšno dobiš tudi tukaj >> http://www.vin-plate.co.uk/other_marques.htmlAltmann.ar wrote: @DS71, kako tocno se imenuje v slovenscini niti ne vem, rabim pa to desno ploscico.
Dobil sem se namig, da bi tale znala biti prava..
Sicer ni ravno poceni na ebay France, tako da se nekje stevilke staknem in potem akcija.
@opelsime ..mogoče kaj takega ? >> https://www.splendidparts.de/kaufhaus_2 ... nguageid=2

..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
Če so res ful drag lahko tole nardiš tud sam po prej opisani metodi laserskega tiskalnika in peglezna, samo da potem ne daš v kislino ampak samo z rpozornim lakom polakiraš.Altmann.ar wrote:@Anzee, ja, ta avto je tako poznan tukaj, da sem ga na enem srecanju, ki je bilo za avte do letnika 1968 "prodal" za letnik 1968![]()
@DS71, kako tocno se imenuje v slovenscini niti ne vem, rabim pa to desno ploscico.
Zelo ste mi pomagali, Hvala.
Dobil sem se namig, da bi tale znala biti prava..
Sicer ni ravno poceni na ebay France, tako da se nekje stevilke staknem in potem akcija.

-
Hja, meni je dobrih 25€ za samo ploscico + skoraj 9€ za postnino kar mastna cena.pero27 wrote: Če so res ful drag lahko tole nardiš tud sam po prej opisani metodi laserskega tiskalnika in peglezna, samo da potem ne daš v kislino ampak samo z rpozornim lakom polakiraš.
Ste pa fantje zakladnica idej in podatkov

- Waxxx
- Avtomobil: 1977 Opel Kadett C 1.2N, 1980 Zastava 101 Confort, 2011 BMW 318d Touring
Pasu bi kak DIY na to temo! 

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
Imas tega ogromno na YT. Od jedkanja,kuhanja,elektrolize. Drgac so to vse stari postopki ampak se da z današnjo tehniko zadeve precej olajšat
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

-
Kot sem ze rekel, milionkrat ti hvala. Uf, bom bil modern zdej, hihihi...
Sedaj pa naprej v naslednjo bitko.
Sedaj pa naprej v naslednjo bitko.

-
p.s.
v zivo zgleda bombasticno.
Hvala!
v zivo zgleda bombasticno.
Hvala!

-
- Avtomobil: passat
Graviranje kovine in kovinskih ploščic delamo tudi v graverstvo K-PRINT, Kranj
če bi koga zanimalo, pa tudi izrežemo in barvno natisnemo barvna ozadja pri števcih (UV tisk), vendar gre samo za ravne ploskve
če bi koga zanimalo, pa tudi izrežemo in barvno natisnemo barvna ozadja pri števcih (UV tisk), vendar gre samo za ravne ploskve