polletno poročanje:
papir vse prenese pravjo...
konec marca sem se zapeljal na prvo turco in po slabih 10h kilometrih me ustavi policijska kontrola. Prometna, vozniška. OK, klasika. In po primerjanju številk in črk na tablci s številkami in črkami na prometni, se mu pogled ustavi na platiščih in gumah. Nekaj počepne in hitro vstane: Homologacijo prosim! Evo ti jo na! Še dobro, da sem lani naredil homolo, Po primerjanju številk in črk na homologaciji s številkami in črkami na gumi mi je le rekel: A so nexen dobre gume? Itak da, držijo k ps ježa! Srečno vožnjo!
zdaj pa update:
menjani batki na zadnjih zavorah + lajtunge, menjan komplet izpuh z mal večjim fi-jem kot original, a vseeno original postavitev loncev. Malo bolj športn prdenje, kot prej.
menjan hladilnik + cevi + čep, ker je hladilnik puščal, sp. cev je bila celo še 1. vgradnja = napokana in trda k kamn.
sp cev sem našel le z lulčkom, brez so pol cene hladilnika... je pa suho, kar je najbolj važn.
Original ATS pokrovčka spredaj in zadaj in poliranje robov:
Črn Petri SR volan
nov obesk za ključe za nas analogne fene
Projekt sedeži:
zadnje sedeže globinsko spucani in s tem malenkost manj rumeni. Nekateri fleki niso šli stran tudi s paro. Patina more bit.

obnovil "laufschienen" da se ne zatikajo in lepše zgledajo + povečal luknje, da ni več 1cm lufta med konzolo in "šinami"

@Karoserist je mojstersko predelal konzole, da se sedi še cca 3-4cm nižje od original konzol ter izdelal desno (manjkajočo) konzolo. Pihnjeno na črno in čakajoči na sedeže...

po dooolgih 5 mesecih je tapetnik obnovil sedeže... je pa rezultat kar fejst!

in še zmontirano, pena se je že mal usedla in ni več nazobčena na robovih, kot na tej sliki
ob priliki kakšne boljše fotke + montiran emblem recaro v kratkem... al pustim brez? Kadett 1000er ni imel emblema, je pa lep kontrast z emblemčkom, ki je tudi "črno/bel"...