K: BMW M-a ali naknaden swap

Re: K: BMW M-a ali naknaden swap
tistle e34 m5 karavan vijolične barve iz okolice lj? mislim da sem ta avto videl cca. 3-4 leta nazaj preden se je barval, pri kleparju v tomačevem. samo se mi zdi da je bil pripeljan iz tujine.

- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
K nima tega tavijolčnga Cimpi dorifto kingu?
Bo treba začet na turce hodit da boste kkšn avto v živo vidl
Bo treba začet na turce hodit da boste kkšn avto v živo vidl

Ja Cimpo si lasti e34 karavan M5 3.8.
Če se ne motim, je prodajal še eno e34 M5 3.6, dvobarvno. Jo še vedno ima?
Get low, no matter how

Bila prodana.Fleko wrote:Ja Cimpo si lasti e34 karavan M5 3.8.

Cimpo ima karavana e34 3.6Fleko wrote:Ja Cimpo si lasti e34 karavan M5 3.8.
Drift is not a crime, is a different driving style

Ne glede na to kaj ima in kaj nima smo malo zašli s teme.
nihče ne ve za nič takega, da bi se prodajalo?
nihče ne ve za nič takega, da bi se prodajalo?

- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
Ja to se boš mogu pa bolj sam pozanimat pomojem... Ponavad je tko da 95% stvari ki se odprto prodajajo je na avtonetu, drugo se pa ne prodaja, ampak če prideš pa glih z šopom gotovine na obisk si zna pa marsikdo ki "ne prodaja" premislit.
Zdej če jst takega človeka vprašam če prodaja bo reku da ne, če prideš pa ti z kovčkom bo pa verjetno druga zgodba.
Zdej če jst takega človeka vprašam če prodaja bo reku da ne, če prideš pa ti z kovčkom bo pa verjetno druga zgodba.

Saj pa ni to tak denar da bi moral človek s kovčkom po svetu 
Ja saj to mi je jasno. Z vsemi naštetimi sem že bil v stiku. Zato pa sprašujem če še kdo ve za kakega oz. kontakt do lastnika.
da še tam potipam teren

Ja saj to mi je jasno. Z vsemi naštetimi sem že bil v stiku. Zato pa sprašujem če še kdo ve za kakega oz. kontakt do lastnika.
da še tam potipam teren

Ena e28 je tudi v kraju Žlebe pri Medvodah. Bele barve, parkiran pred hišo, neregistriran.

-
Lahko kar pozabiš, je od kolega, 535, sem mu jo jaz sestavil, prav tako ima mojo M5 e28 samo za to pa je zdaleč 10k€ premalo.
V Škocjanu je moja 520 e28, z Hartge odmično in izpušnimi kolektorji in z kar nekaj opreme.
745 v Škofijah je moja bila, prodana za drobiž ampak ni naprodaj.
Imel si 3.4 turbo za drobiž pa te je motilo da je plaval trenutno se pa voziš z karavanom ki je imel plavalni tečaj, ravno toliko da se ni utopil.
Kar boš kupil je tvoj problem ampak za 10k€ ne pričakuj solidnega originala z malo več konji, predelani so pač trenutna moda in to je to.
V Škocjanu je moja 520 e28, z Hartge odmično in izpušnimi kolektorji in z kar nekaj opreme.
745 v Škofijah je moja bila, prodana za drobiž ampak ni naprodaj.
Imel si 3.4 turbo za drobiž pa te je motilo da je plaval trenutno se pa voziš z karavanom ki je imel plavalni tečaj, ravno toliko da se ni utopil.
Kar boš kupil je tvoj problem ampak za 10k€ ne pričakuj solidnega originala z malo več konji, predelani so pač trenutna moda in to je to.