Kadett C 1.2

Re: Kadett C 1.2
Jaz sem svojo ogrel ter nato z voltmetrom pomeril na katerih sponkah se mi generira napetost.

Danes sem odkril še en problem..
in sicer, iz kolektorja gre v dve cevi in nato v eno.. sepravi 4-2-1
Ena opcija je da nardim direkt 4v1. In potem imam še večji fi čez celo,edino na kolektorju bi ostal manjši..Kaj pravite?
Ena opcija je da nardim direkt 4v1. In potem imam še večji fi čez celo,edino na kolektorju bi ostal manjši..Kaj pravite?

- L4UK0
- Avtomobil: 1972 Datsun Fairlady Z
Zakaj pa je to problem?Tine46 wrote:Danes sem odkril še en problem..

Zaradi montiranja sonde.. edin ce bi cisto odspodej namontiral, sam pol uprasanje kolk bi funkcioniralo 

Sej imajo vsi ''ajnšpricarji'' ki imajo 4/2/1 kolektorje sondo na cevi, kjer je združeno v eno, nevem kaj kompliciraš 

Get low, no matter how

- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
Baje da imajo tudi tisti ki imajo 4v1 cevi lambdo za tem, ko gredo vse cevi v eno

ja nevem kaj sem tolk kompliciral..
no uglaunem jst sem dobil tiste dize ki naj bi ble prave..sprobal, ampak šezmerej ne laufa niti približno.
Dejte mi prosim povedat h komu naj zapeljem ta auto da bo to laufalo tko kot treba, ker sam tega nebom nikoli zgruntal.
Mam 4. nove pokrove od hrošča in bi jih rad pokromiral. Kam se najbolj splača? Cena/kvaliteta..
no uglaunem jst sem dobil tiste dize ki naj bi ble prave..sprobal, ampak šezmerej ne laufa niti približno.
Dejte mi prosim povedat h komu naj zapeljem ta auto da bo to laufalo tko kot treba, ker sam tega nebom nikoli zgruntal.
Mam 4. nove pokrove od hrošča in bi jih rad pokromiral. Kam se najbolj splača? Cena/kvaliteta..

Kak venturi imas notri? Kaj pravijo svecke? Je kajboljse kot prej?
Let's go Brandon!