RaznoRazne

Re: RaznoRazne
Kaj je fora, kakšne zamere (bivših) "članov" Oldschool-slo?

Presneti mariborčani!Opelpower wrote: To so neki mariborčani spet v ozadju
O Anja .. o tebi se mi sanja.

Mariborcani vemo da "oldy" ni ne beseda ne nič.Cox wrote:Presneti mariborčani!Opelpower wrote: To so neki mariborčani spet v ozadju
"Oldie", pravopisno, pa itak nia veze z avtomobilizmom, sodeč po urbanem slovarju.

Mislim da je cas, da se ta debata na tej tocki ustavi 

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
aaaaahhhhhahaaaa 

..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

-
- Avtomobil: Opel Manta A | Opel Manta B | Opel Monza A1 | VW T3 Doka
hahaahah jz bom crknu
ne ne keep it going

ne ne keep it going

V pomankanju pametnejšega dela sem se lotit tuširanja vzdolznega pomika na rezkalnem stroju ki ga imamo v delavnici v sluzbi. Prvomajska alg 200b. Kot se vidi je obupno zjebano ker ni noben natocu olja par let že verjetno. In se slika sluzbene delavnice. Lepo se imamo tej ki smo ostali. Ko koncam z rezkarjem se lahko lotim nekih predelav na enih duplih. Komaj cakam. 

Let's go Brandon!

Mi imamo glanc isto, za šropat komade preden gredo na cnc stroje.
Smo lani isto delal k se je en model zaletu v primež. Je bla zadi premočna šplenta za varovanje pomika, pa je ni odstriglo.Zdaj je natančna po dolžini en centl.
lp
Smo lani isto delal k se je en model zaletu v primež. Je bla zadi premočna šplenta za varovanje pomika, pa je ni odstriglo.Zdaj je natančna po dolžini en centl.
lp