od zadnjega javljanja:
julija sem naredil homologacijo starodobnika, stalni certifikat in vpisal vse željene dimenzije gum v homogacijski kartonček. Vojko je legalen!
Na homologaciji mi je ocenjevalec grajal samo to, da imam 3 točkovni pas in sedež brez naslona za glavo. "Mrto boš na mesti!" Hja, original je pač tak... je bil moj odgovor...
Mi je pa dal možakar mal mislit... Zato sem kmalu po tem začel brskat po spletu s čem bi lahko zamenjal obstoječa prednja sedeža. Ker imam pod prevlekami 1a ohranjeno original blago pepita...

... sem nekako prišel do zaključka, da če že dajem v avto "nove" zice, pa naj bodo Recaro s pepita vzorcem po sredini. Čist oldskul! Podobno misel je imel tudi Anžej, pa se je potem odločil za cheapo varianto. Shame on you
Iskanje recarotov se je začelo na bolhi - nič, nadaljevalo na njuškalo - nič pametnega... nato ebay kleinanzeigen - kein versand ali pa astronomske cene... Nato sem jih našel na oldschoolu, hvala Levart

Testno montirani:
pred kratkim sem obnovil sanke in voznikovo konzolo - sovoznikovo pa moram še kupit / dat izdelat...
Ravnokar pa sem prejel odgovor iz Njemačke, da imajo na lagerju točno tako blago pepita blago, ki ga potrebujem za pretapiciranje recarotov. V drugi temi napišem za group buy, če je slučajno še kdo, ki potrebuje ta vzorec... long shot, ampak nikdar se ne ve
pa še par fotografij iz turc: