Kot ste opazili so Recaroti iz e21 šli k Žigeju (ZiZa), vmes sem se vozil na original sedežih ki so bili raztrgani in polomljeni, nekaj se je za silo popravilo ampak vseeno je bil penis vse skupaj. Torej Recarote iz Kadetta/Mante sem dal ven in našel nadomestne sedeže. Puristi naslednjega stavka ne berite. Svojo uteho sem našel v sedežih iz Omege B.
Sedeži so nastavljivi za križ, izvečni del za noge, srednji del hrbta se nastavlja, višina, bla bla bla. Novejši sedež ampak širši je ko prejšnji Recaro in moj križ mi je hvaležen, ker lahko končni nastavim sedež da se vozim brez bolečin po 50km, tut barva gre skozi v kombinaciji z zadnjo klopjo.
IMG_5104.JPG[/attachment
[attachment=5]IMG_5108.JPG

- Vpasano
Potem pa ja, kilometre nabijali. Avto sem nafilal in kot se za 4 štajerce spodobi smo šli na izlet.

- Popoldanska malica na izlet ali 14 dnevno morje? Kdo bi vedel...
Šlo je za popoldanski izlet do Breškega jezera, čez Železno Kaplo do Jezerskega pa čez Ljubelj, Celovec pa nazaj.

- Prelaz Jezersko
Po tem še dalje nabiral kilometre, nazadnje sem ga šel malo čez Pohorje tiščat, naslednji dan pa smo ob druženju z avti s kolegi mimogrede malo vrgli oči na avte in opazili to:

- Voznikova stran

- Sovoznikova stran
Dokler se tehnične napake ne odpravijo ostajamo parkirani.
P.S.: Slike ne želijo ostati po vrstnem redu in se menjujejo in sučejo, napaka povezana s forumom ali pri meni kaj heca?