Ah. Zahvalo se pa reko, bom naročil kr Glyco, pa fertik. Ker 180€ pa za original ležaje žal ne dam, ker so Glyco cca 30€.
Aja Stepančič pa noče vrnit denarja zaenkrat, ker sem reko, da ne bom vzel ležajov glavnih po tej ceni.
Potem naslednji dan tole:
Res fajn odnos Stepančiča! On mi ne zna točne cene povedat. Potem pa ko zvemo točno ceno in ne vzamem me pa kr ONI odjebejo

Zahvaljujemo se vam za sodelovanje in ga tudi z vami za vedno zaključujemo.
Neverjetno

Aja pa še updejt! Rečem naj bi vrnejo 75€ za glavne ležaje, ostalo naročeno pa pač še vedno hočem vzet. In mi napišejo nazaj da mi ne bojo nič pošiljali in da mi bojo vs denar vrnili. Mrš!
Na koncu so potem vrnili denar, naročil vse razn glavnih ležajev v Avto Triglav. Glavne ležaje pa vzel Glyco.
Od ostalega.
Dal še moment ključ preverit, kolk je kej točen, ker nisem hotel se zanašat na kr tko na hoferjev moment ključ, ker pač je vseeno 20-25€ sam stal

Presenetljivo, razn da zateguje 10-15 Nm (do 140 Nm je bil preverjen, ker več itak nimam kej zategovat) več od vrednosti, ki se nastavi, je pa drugače +- 3 Nm točnost. Tko da fajn. Treba sam okol 10 Nm manj nastavlat od željene vrednosti in je to to. So mi rekl, da škoda drugega kupovat, ker je drugače ta čist super točn in ne bo nobene razlike tut če za 300€ enga kupim (razn pač da bi tam nastavo 140 Nm in bi zategoval dejansko tudi 135-145 N).
Tko da mam vse merilno orodje in moment ključ umerjeno čisto točno. Kar je super