Spet ena Manta B ;)

- karoserist.si
Re: Spet ena Manta B ;)
Ja, Getrag 240.

-
- Avtomobil: Opel Manta A | Opel Manta B | Opel Monza A1 | VW T3 Doka
Kaj mu pa fali? Rocka?

- L4UK0
- Avtomobil: 1972 Datsun Fairlady Z
Ročka paše tudi od Oplovega R25 menjalnika (z nekaj malimi predelavami). Lahko poiščem fotke, če te zanima.. 

- karoserist.si
Fali ročka, nosilec ročke, nosilec menjalnika in tisti hebel/vzvod, ki pride v zvon in je povezan z zajlo sklopke...Anzee wrote:Kaj mu pa fali? Rocka?
Ročka in vzvod v zvonu je težje dobiti, tako da če ima kdo to slucajno kje na lagerju sem interesent.
Super, se priporočam za fotke.L4UK0 wrote:Ročka paše tudi od Oplovega R25 menjalnika (z nekaj malimi predelavami). Lahko poiščem fotke, če te zanima..

-
- Avtomobil: Opel Manta A | Opel Manta B | Opel Monza A1 | VW T3 Doka
S tem da ta dolzina, ki jo je prikazal lauko je dolzina ki pase v Kadett C "sportschaltung" luknjo v tunelu, verjetno tudi original Manta B s petimi prestavami. Ce menjas v karoserijo od Mante B in noces prevariti tunela, potem moras rocko se bolj skrajsat 

- karoserist.si
Aha ok. Tenks obema za info.
Bom mal premeril, da vidim kje bi morala biti pozicija ročke. Tunela ne bom predeloval, bom raje rezal nosilce in vzvode
.
Bom mal premeril, da vidim kje bi morala biti pozicija ročke. Tunela ne bom predeloval, bom raje rezal nosilce in vzvode

- karoserist.si
Je včasih dobro Anžeta (Opel enciklopedakaroserist.si wrote:Fali ročka, nosilec ročke, nosilec menjalnika in tisti hebel/vzvod, ki pride v zvon in je povezan z zajlo sklopke...Anzee wrote:Kaj mu pa fali? Rocka?
Ročka in vzvod v zvonu je težje dobiti, tako da če ima kdo to slucajno kje na lagerju sem interesent.

Sem včeraj doma našel tisti hebel/vzvod, ki pride v zvon in pa zobnik za zajlo speedometra

Zdej mi fali sam še prestavna ročka in nosilec ročke.

- papi
- Avtomobil: Opel Kadett C 2.0 Turbo, Jaguar S-type V6, Vw T3 caravelle 1.9 TDI,
... čaki kje je una škatla ko imam not dva kompleta ...karoserist.si wrote:Je včasih dobro Anžeta (Opel enciklopedakaroserist.si wrote:Fali ročka, nosilec ročke, nosilec menjalnika in tisti hebel/vzvod, ki pride v zvon in je povezan z zajlo sklopke...Anzee wrote:Kaj mu pa fali? Rocka?
Ročka in vzvod v zvonu je težje dobiti, tako da če ima kdo to slucajno kje na lagerju sem interesent.) poklicat pa pol mal po svojem lagru delov pobrskat. Pa en kup drugih usmeritev mi je dal glede nosilcev...tenks Anže.
Sem včeraj doma našel tisti hebel/vzvod, ki pride v zvon in pa zobnik za zajlo speedometra.
Zdej mi fali sam še prestavna ročka in nosilec ročke.

Pokliči jutri pa pogledam

- karoserist.si
Vrhunsko papi, te pokličem