Je pa prav neverjetno koliko je teh šalabajzerjev, ki pacajo po avtih, da ni za verjet. Isto je z Alfinimi V6 motorji. Vsak drugi dela "generalko" pa uniči 3x več, kot če nebi nič delal.
V bistvu je tam nekje vmes med GT in špotnikom. N/A verzija se da zelo dinamično vozit, ampak ne gre brez tega, da ga voziš v visokih obratih. No saj v bistvu paše poslušat zvok, ker se kar lepo dere. Čeprav razmerje moč/teža ni ravno nekaj impresivnega, pa odlična razporeditve teže odigra svojo glavno vlogo v ovinkih.majkl wrote:Kako je pa kaj z močjo; je bolj GT ali že spada med športnike?
Hmm, težko bi rekel, da je udoben za visokorasle. Sicer gre sedež zelo daleč nazaj in za glavo bi verjetno tudi bil prostor, ampak se zalomi pri majhni razdalji med volanom in sedalnim delom sedeža. Jaz sem po velikosti nekje v povprečju in že mene moti zadevanje kolen ob volan. Se vedno komaj notri spravim. Ko sediš ni več tak problem ampak notri in ven zlest pa zna biti izziv s koleni.Opelpower wrote:... me pa zanima, koliko je prostora v njem za kake bolj visokorastle osebe![]()