Oldschool SLO does Maribor 3.1 10.6.2017

Re: Oldschool SLO does Maribor 3.1 10.6.2017
Pubeci, več kot pohvalno, lepa tura, super družba 2x profi palačinke pa še s kanujem po Dravi, perfektno 

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
pohvale še iz moje strani, sicer sma prišla kasneje ampak za par pirov s kolegi pa burger je blo več kot odlično popoldne. Po slikah sodeč pa so se res organizatorji potrudili tak da še enkrat, bravo !

Havala vam za dobro družbo, lepo vreme in super organizacijo. 

- strider87
- Avtomobil: Opel Kadett C, bmw e30, Vw T2b , Manta b
Top sht, kot vedno v družbi Oldschoolerjev!..prav mi je blo hudo, da sem mogo odit na rd...
ajd dečki zdaj pa hitro ponovit..nekje..
ajd dečki zdaj pa hitro ponovit..nekje..

Trip to Oldschool Maribor Meet Vol. 3.1 in Video with Outtakes

- papi
- Avtomobil: Opel Kadett C 2.0 Turbo, Jaguar S-type V6, Vw T3 caravelle 1.9 TDI,
Ni kej dolgovezit, super orgnaizacija in družba 
Tisti ki vas ni bilo, drugič ne zamudit
kOpalo je tudi

Tisti ki vas ni bilo, drugič ne zamudit

kOpalo je tudi

pueci zaj pa tak ne, trea je poveat zaj da je blo toto srečanje pune vrei
Kapo dol za organizacijo, res je bil super dogodek, trasa dobra pa vse... super ste zrihtali! 

So že prej rekli: Tistega ki ni, smrdi. In smrdelo je kar nekaj znanih obrazovpapi wrote:
Tisti ki vas ni bilo, drugič ne zamudit![]()

OK, meet se počasi zaključuje tudi za nas organizatorje. Zato velika hvala vsem,ki vas jutranji dež ni prestrašil in ste nas počastili z obiskom. Hvala Drava Centru za gostoljubje, vso delo in skrb, ki ste ga imeli z nami. Hvala Občini Lovrenc na Pohorju, da ste nam omogočili postanek v Vašem kraju. Hvala vsem udeleženim za pohvale in čestitke, predvsem pa zato, da ste se v naši družbi meli fajn. Nenazadnje pa Hvala preostalim članom organizacijske ekipe za trud,požrtvovalnost, čas, ideje in izvedbo srečanja. In ja res je ratalo, ampak še je prostor za izboljšave, zato se že zdaj veselim izziva in vabim na Oldshool SLO does Maribor 4.0. v juniju 2018!
Se vidimo!
Se vidimo!

lepolepo na osnovi slik in videa odlicno, super ste spelali ...
mi je pa bad da nisem uspel se spravit 10km od doma in vas pozdravit v zivo ampak
... pac drugic...
mi je pa bad da nisem uspel se spravit 10km od doma in vas pozdravit v zivo ampak