TomLooway: Ja homologacije pa papirji in tole mi dela skrbi...
L4UKO: Saj mi niso vzeli veselja

kot je napisal @Anzee naj ti ne dela skrbi - se ne da homologiratPata wrote: TomLooway: Ja homologacije pa papirji in tole mi dela skrbi...
ok pol bom pač požru če pride 113 bo pač treba tokvin odpretTomLooway wrote:kot je napisal @Anzee naj ti ne dela skrbi - se ne da homologiratPata wrote: TomLooway: Ja homologacije pa papirji in tole mi dela skrbi...
ni problem tkvin waprt, problem je ku ti avtu speštajo! - ne vem še speštajo, za zasežejo pa definitivno.Pata wrote:ok pol bom pač požru če pride 113 bo pač treba tokvin odpretTomLooway wrote:kot je napisal @Anzee naj ti ne dela skrbi - se ne da homologiratPata wrote: TomLooway: Ja homologacije pa papirji in tole mi dela skrbi...
a je od žorža? - nam na avtonet je ni več / ne najdem?Pata wrote:pojutrišnem grem po novo karoserijo za kadettadobu na avtoneti dejansko je od nekoga ki ga poznam... plava karoserija na avtonetu 200€ pol sm ga poklicu prjatlska cena 150e + prevoz zastonj... najbol kar mi je zanimivga rekel je to da ni niti pikice rje sepravi niti ne študiram več o tej karoseriji za tak dnar jo grem iskat uno seveda pa zaupam človeku ker je meu že več kot 10 kadetov
jap ga poznaš?TomLooway wrote:a je od žorža? - nam na avtonet je ni več / ne najdem?Pata wrote:pojutrišnem grem po novo karoserijo za kadettadobu na avtoneti dejansko je od nekoga ki ga poznam... plava karoserija na avtonetu 200€ pol sm ga poklicu prjatlska cena 150e + prevoz zastonj... najbol kar mi je zanimivga rekel je to da ni niti pikice rje sepravi niti ne študiram več o tej karoseriji za tak dnar jo grem iskat uno seveda pa zaupam človeku ker je meu že več kot 10 kadetov
bežno, delal sem s fotrom od Etiena - pa sm šou ene par krat pogledatPata wrote:jap ga poznaš?TomLooway wrote:a je od žorža? - nam na avtonet je ni več / ne najdem?Pata wrote:pojutrišnem grem po novo karoserijo za kadettadobu na avtoneti dejansko je od nekoga ki ga poznam... plava karoserija na avtonetu 200€ pol sm ga poklicu prjatlska cena 150e + prevoz zastonj... najbol kar mi je zanimivga rekel je to da ni niti pikice rje sepravi niti ne študiram več o tej karoseriji za tak dnar jo grem iskat uno seveda pa zaupam človeku ker je meu že več kot 10 kadetov
čak prlepm link. http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=4105156
danes sm bu pr nejemu mi nasleden teden prpele karoserijo... trenutno se ukvarja z buggy in đipmi... ima pa še lancerja evo8 in en kup šare za prodat manta a tudi, 2 kaddeta kompletna eden rjav z 2.0 16v eden coupe z nevem kako mašino že večina je pa đipov...TomLooway wrote: bežno, delal sem s fotrom od Etiena - pa sm šou ene par krat pogledatsam se mi je zdelo glede na to da so bili kadetti in da je prevoz zastonj da bo to žorž.