Ja, res je tako kot je že Dejan ugotovil sem vse zadeve že porihtal, avto je vozen, manjka še nekaj kozmetičnih popravkov in par drugih zadev, ampak nič preveč nujnega. Kar je kozmetičnih zadev bom porihtal pozimi, sedaj pa bom izkoristil lepo vreme in se raje vozil...sploh glede na to, da je delavnica od danes že zasedena z novim super projektom

.
Sem se pa odločil, da predstavim projekt, tako da ne razkrijem takoj vsega, da je zgodba bolj ''napeta''

.
@zegler: ja sem tudi sam pomisli da bi nekdo lahko kako 'sranje' za zatesnitev notri nalil, ampak ko sem razstavil hladilnik in šel s kamero notri je bilo vse ok, razen pač razpoka, ki ni tesnila kljub temu da je tisto že nekdo prej popravljal. Hladilnik je bil tako ali tako en francoski ponaredek in tistega itak nisem hotel dati več nazaj na avto.
@pero27: preveril tudi števec, in oba temperaturna senzorja. Oboje je bilo brez napak ampak ker je bilo že razstavljeno vse skupaj sem tako ali tako menjal tudi oba senzorja...preventivno. Sem meril temperaturo tudi z drugimi merilci in je vedno kazalo več od ustreznega.
@kmetek: avto je bil iz Postojne in mogoče da je to isti kot misliš. Kolega se je zanj odločil čeprav je vedel da bo nekaj dela, tudi on je cincal pred nakupom. Ker so mu potem neke druge zadeve padle vmes in je moral finance mal preusmerit je raje prodal, ker si obojega pač ni mogel privoščit. Je pa tako, da je ravno to prednost takšnih slabših avtov, ker imajo nabavno ceno toliko nižjo, da potem pač še nekaj vložiš v to in točno veš kaj imaš. Avto poznaš, veš kaj si menjal in kdaj in se bolj mirno pelješ kot pa če verjameš na besedo prodajalcem, kaj in kako dobro so vse zrihtali, pa tega dostikrat niti ne morejo podkrepiti z računi ali vsaj slikovnim materialom.
@$küll: hvala

. Čeprav si na avtu videl feltne, ki rabijo še obnovo. Ta prave za letošnjo sezono pridejo v naslednjih dneh nazaj od ličarja.
@DS71: res je sem vse že porihtal in tudi preventivno menjal senzorje, čeprav so bili obstoječi ok. Ker stroški niso bili taki, da bi na tem šparal sem vseeno menjal.
@Ježek: z veseljem, se priporočam. Na hitro res zgledajo kot od golfa ampak niso enake. Te kontaktiram preko ZS pa se dogovoriva glede kljuk

.
No pa da nadaljujem naprej z zgodbo.
V Avstriji pri možakarju z vratnimi paneli sem se zdilal tudi za pokrov zračnega filtra, ker je bila pri meni cev po domače rečeno 'scimprana' skupaj z lepili, objemkami in dodatno cevjo v sredini...
Iz Anglije je pa vmes priletela tale roba
Original turbo zadnji spoiler...vse pritrditve so perfektne, kar je redko

...turbo spoiler zaenkrat še ne bo šel na avto, ker se moram še odločit ali to res sploh hočem dat gor. Je pa super da je na lagerju.
Pa polička na sovoznikovi strani pod armaturo (ki je tudi manjkala) je prispela iz Nemčije...

in ker je bila malo zmatrana, sem jo na novo preoblekel...

in finalni izdelek...