Aja to so pol avijoni tam se nekej prevračal v ozadju

.
Blo je zakon; cel tist parking (boxi) ki je bil zadnjič 80% prazen je bil zabasan, da nisi mel kam stopit in da so se mogli gasilci pa avtovleke čakat da so skoz pršli.
Na pisti je blo pestro, sploh pri twingo cupu ki je zgledal bolj kot bumper cars - čist vsi so bli obtolčeni nakonc, ene par tud nevoznih, uglavnem tapravo dirkanje

. Na hrvaškem prvenstvu je celo en avto zagoru ob koncu...
Oldije sem pa spustil, ker sva z bejbo pičila še na Raceland na drift in sva ujela vse od top 16 naprej (ona je itak že odločena da bo ona tud enkrat drifterka). Tipi so mi hotl računat dodatne 3 eure na karto ker sem mel z mobikroga zapestnico še na roki
Uglavnem okolica krškega bo ratal res en dirkaški center, tale motosport vikend je bil odličen, sploh nad mobikrogom sem bil ekstremno presenečen - glede na stanje zadnjič (pa je blo že takrat vredu) da se zadeva tako hitro razvija.
Na zaklonišča na mobikrogu pa še vedno dovoljo plezat, se pa sprašujem kako dolgo še, glede na to da folk stoji čist na robu (in seveda čez ograjo) in sem vidu enga mulca, ki bi padu direkt dol pa pod avto, če ga fotr nebi ujel...