Audi Quattro

Re: Audi Quattro
majkemi 

Kam boš peljal v kataforezo? Italija?
Kolikor mi je znano, ima Slovenija samo v Revozu primerno velik bazen.
Kolikor mi je znano, ima Slovenija samo v Revozu primerno velik bazen.
Get low, no matter how

Ista firma ki dela pirolizo dela tudi kataforezo. Italija...

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
par dragrace projektov je šlo v italijo na isti postopek, tud na vagi se je splačal, avti lažji mnogo kg.

Tisto mislim, da samo direktno v kislino namocijo in pustijo vec casa, da zacne tanjsat plocevino. To so delal na seicento cup in tudi drugje v motorsportu. Na seicento cup so zaradi tega potem skenslal cup ce prav vem.
Get low, no matter how

Za to sceno sem.prav uprašal gazdo, in je reku da je tisto druga kemikalija ki je oni ne uporabljajo. Če to narediš je pol kletka obvezna...croma_man wrote:par dragrace projektov je šlo v italijo na isti postopek, tud na vagi se je splačal, avti lažji mnogo kg.

- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
To kolega Peljhan iz Jidrje vozi v Italijo rally projekte v kislino. Je reku da je pol školjka sam še za okras in ne služi niti več za mounting pointe za kletko; je cel avto kletka pa školjka na kletko našvasana, ne obratno 

Drži, spucan dirkalni Seicento je bil od 'serijskega' pokalnega lažji vsaj 74kg. Tega ne bi vedel, če nam ne bi na krožni diki v LJ daljnega 1999 avtov na tehničnem pregledu tehtali in je bil Pavličev toliko lažji od mojega (moj je imel odstranjen samo del izolacije).Fleko wrote:Tisto mislim, da samo direktno v kislino namocijo in pustijo vec casa, da zacne tanjsat plocevino. To so delal na seicento cup in tudi drugje v motorsportu. Na seicento cup so zaradi tega potem skenslal cup ce prav vem.
O kakšnih 25kg se mi je sanjalo kje jih je dobil (karbonski sedež, celotna izolacija), o ostalem pa ne. Takrat se je neuradno govorilo o tanjšem plehu in steklih iz tujine, praznih gasilnih aparatih, ...

The doors