Oldschool-slo Piston Cup

Re: Oldschool-slo Piston Cup
Se bo 27.7. tudi dogajalo v Piston Cupu?

-
- Avtomobil: Opel Manta A | Opel Manta B | Opel Monza A1 | VW T3 Doka
Pomoje da vse bojne rane na avtih se niso zaceljene 
Sicer pa pozdravljen naliM! Stara garda mobisuxa

Sicer pa pozdravljen naliM! Stara garda mobisuxa

Aha, razumem, da oldiji zahtevajo malo več nege pri taki uporabi.
Je kakšna zgornja meja starosti za udeležbo? Malo sem se igral z mislijo, da pridem pretegniti mojega osmaka, kateri sicer je youngtimer, a vseeno mlajši od večine avtov tule na forumu (če bi šlo za dekle, bi postala ravno legalna
).
p.s. Hvala za dobrodošlico Anže, forum berem že nekaj časa, sedaj pa sem se še prijavil.
Je kakšna zgornja meja starosti za udeležbo? Malo sem se igral z mislijo, da pridem pretegniti mojega osmaka, kateri sicer je youngtimer, a vseeno mlajši od večine avtov tule na forumu (če bi šlo za dekle, bi postala ravno legalna

p.s. Hvala za dobrodošlico Anže, forum berem že nekaj časa, sedaj pa sem se še prijavil.

Načeloma je meja nekje pri letniku 80 navzdol....lahko je mlajši samo v primeru, da je bil model avta grajen pred letom 80. .... tako nekako, se pa lahko naredi kaka izjema tudi....nazadnje je bil bmw E30 l. 85 z M3 3.2 motorjem zavrnjen
.. če bi ibl originalni avtovski 316 318 320 bi bilo še nekak OK 

- papi
- Avtomobil: Opel Kadett C 2.0 Turbo, Jaguar S-type V6, Vw T3 caravelle 1.9 TDI,
ja pa sej si ti OP naredu boljši čas ko un z M3 motorjem 

Potem pa moj še ne pride v poštev: model D11 so izdelovali od '88-'94, moj pa je zadnji letnik.Opelpower wrote:Načeloma je meja nekje pri letniku 80 navzdol....lahko je mlajši samo v primeru, da je bil model avta grajen pred letom 80. .... tako nekako, se pa lahko naredi kaka izjema tudi....nazadnje je bil bmw E30 l. 85 z M3 3.2 motorjem zavrnjen.. če bi ibl originalni avtovski 316 318 320 bi bilo še nekak OK

kje so onboard posnetki... ste pa tud eni režiseronje ajga