Nižan avto.

Nižan avto.
Zdravo.
Zanima me, kakšne imate izkušnje z tehničnim pregledom na znižanem avtu.
Ne mislim, da so fedre požagane, ampak nove nižje in so namontirane večja platišča in pnevmatike.
Avto nima homologacijskega kartončka, je pa v prometni napisano pod statusum vozila - starodobnik.
lp
Zanima me, kakšne imate izkušnje z tehničnim pregledom na znižanem avtu.
Ne mislim, da so fedre požagane, ampak nove nižje in so namontirane večja platišča in pnevmatike.
Avto nima homologacijskega kartončka, je pa v prometni napisano pod statusum vozila - starodobnik.
lp

Re: Nižan avto.
Če ne izstopa preveč pa da niso glih najbolj tečni na tehničnem, pol ne sme bit težav 

No ja, če so fedri v kričeči modrim zeleni rumeni barvi znajo kaj rečt 
Če jih pa pihneš na črno pa noben ne bo vedel v čem je finta, razen če ga imaš 5cm od tal
, ker pri 5ih cm pade na testu zavor ... zakaj? Zato ker nasede s podnom na tla
... vsaj moj je 

Če jih pa pihneš na črno pa noben ne bo vedel v čem je finta, razen če ga imaš 5cm od tal

Ne vse je normal sam. Je ene 12 cm- 15 cm od tal, sam gume so pa mal v blatniku.
Evo na sliki. Zadaj je bil že prej poseden- zob časa, zato so zamenjani vsi fedri in je takole izpadlo.
Prej je bil kot žaba.
lp
Evo na sliki. Zadaj je bil že prej poseden- zob časa, zato so zamenjani vsi fedri in je takole izpadlo.
Prej je bil kot žaba.
lp

Ne najdem info katere vzmeti imaš to?

Javim ko dobim račun od nakupa.
lp
lp

- L4UK0
- Avtomobil: 1972 Datsun Fairlady Z
Mene vsako leto mal hecajo, večinoma zato, ker imam fedre na rumen poštrihane. Se mi je takrat to zdela dobra ideja, na naslednjjem avtu pa so že v črni. Se mi zdi, da bi to moralo rešit problem... 

- papi
- Avtomobil: Opel Kadett C 2.0 Turbo, Jaguar S-type V6, Vw T3 caravelle 1.9 TDI,
Moj ne pride niti do tja, zakači na polno v rob tunela v tlehOpelpower wrote:No ja, če so fedri v kričeči modrim zeleni rumeni barvi znajo kaj rečt
Če jih pa pihneš na črno pa noben ne bo vedel v čem je finta, razen če ga imaš 5cm od tal, ker pri 5ih cm pade na testu zavor ... zakaj? Zato ker nasede s podnom na tla
... vsaj moj je

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
vsa naša vozila so odlično ohranjena in pregledana ter požegnana iz strani tehničnih za uporabo na slovenskih cestah