RaznoRazne

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
Re: RaznoRazne
jes..čeprav imam nek filing da bo Rawlings naredu kšno odajo za Arona ..kot je to blo z Tomom in Jordanom ko je ratal Misfit garage.
Pri angležih se pa mi ne dopade dejstvo da pride Ant v WD. Pa ne zato ker se mi ne bi dopadel temveč zato ker to pomeni definitivno slovo serije For the love of cars
Upam da vsaj Ed nardi kakšno svojo kvalitetno odajo ..pa magar tipa Tips & Tricks
Pri angležih se pa mi ne dopade dejstvo da pride Ant v WD. Pa ne zato ker se mi ne bi dopadel temveč zato ker to pomeni definitivno slovo serije For the love of cars
Upam da vsaj Ed nardi kakšno svojo kvalitetno odajo ..pa magar tipa Tips & Tricks

..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

Meni je dost všečen format oddaje car s.o.s. Zdaj se tud vrti nova sezona...

- Waxxx
- Avtomobil: 1977 Opel Kadett C 1.2N, 1980 Zastava 101 Confort, 2011 BMW 318d Touring
Tudi meni. Tud For the love of cars mi je kul serija... Obe iz istih razlogov: ne temeljijo na umetno forsirani drami.ZiZa wrote:Meni je dost všečen format oddaje car s.o.s. Zdaj se tud vrti nova sezona...

...tako kot GasMonkey. Vse narejeno.

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
raj gledam ass monkeye, grand tour, top gear pa tud če je zrežiran kot pa poročila pa podobna sranja 

-
- Avtomobil: Ford Thunderbird Town Landau / Chrysler New Yorker Landau / Coupe deVille
Jaz sem bolj za: Roadkill, Roadkill Garage, Roadkill Extra, Hot Rod Garage, Jay Lenos Garage, Dirt Every Day, Finnegans Garage,...

Jaz rad gledam eugenes garage samo nimam neki cajta zadnje čase. Si pa mislim, da bi ga imel še manj če bi imel televizijo.
Let's go Brandon!

- L4UK0
- Avtomobil: 1972 Datsun Fairlady Z
Word!eugene wrote:Jaz rad gledam eugenes garage samo nimam neki cajta zadnje čase. Si pa mislim, da bi ga imel še manj če bi imel televizijo.