Uradna "Vse bomo kupli" tema

Re: Uradna "Vse bomo kupli" tema
Original Bečej ne gre, sem ga že jaz cukal gor.

Operativno vozilo št.2 ... od včeraj naprej imamo tudi enosledno operativno vozilo za lokalne premike okoli delavnice ..za po vijake,sendvič,pivo ...

Rahli servis je že mimo, dobi še nove gume in akcija

O Anja .. o tebi se mi sanja.

To boste morali sedaj po novem registriratiCox wrote:Operativno vozilo št.2 ... od včeraj naprej imamo tudi enosledno operativno vozilo za lokalne premike okoli delavnice ..za po vijake,sendvič,pivo ...![]()

Powered by M.K.

Vem ja ... upam da bo šlo na moped table, ker za 25km/h je prehiter .. ima kdo kake izkušnje z tem?

- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
Kolikor sem se jaz pozanimal (ker mam od dedka colibrija 04 l.59za porihtat - je kupil novega takrat, pa vseeno nimam nobenih papirjev
) obstaja nek postopek generacije (podobno kot je bilo včasih pri avtih za najdena vozila) ki so ga zdaj ponovno uvedli da zrihtajo to z mopedi. Ker predvidevam da papirjev, tako kot večina lastnikov starih tomosov, nimate. Košta te pa ene 100€
Če je samo končna hitrost problem daš lahko za tehnični tudi samo večji zobnik zadaj gor (ali manjši prednji) pa ne bo šlo več nad 25

Če je samo končna hitrost problem daš lahko za tehnični tudi samo večji zobnik zadaj gor (ali manjši prednji) pa ne bo šlo več nad 25

Ja ono zgodbo o najdenih vozilih poznam samo se mi ne dopade najbolj. Zanima me če je kdo v zadnjem času naredil na izjavo na upravni enoti ... da se izognemo homologaciji in z tem povezanimi stroški.
Tehnični me ne skrbi, raje bi pač imeli moped registracijo in greš lepo legalno tistih svojih 40-50km/h, konec koncev je on šel toliko že v originalu.
Polek tega ti mešetarjenje z zobniki ne pomaga ko te vlečejo na izrednega tehničnega ..
Tehnični me ne skrbi, raje bi pač imeli moped registracijo in greš lepo legalno tistih svojih 40-50km/h, konec koncev je on šel toliko že v originalu.
Polek tega ti mešetarjenje z zobniki ne pomaga ko te vlečejo na izrednega tehničnega ..

Evo ga ... registrian. Dodeljene so mu bile moped tablice, na tehničnem izmerjen top speed nekaj čez 40km/h. Ga že pridno koristimo kot službeno vozilo

Torej, zadevo se da legalizirat čisto normlano z izjavo in dvema prčama na tehnični bazi. Homologacija ni potrebna ..

Torej, zadevo se da legalizirat čisto normlano z izjavo in dvema prčama na tehnični bazi. Homologacija ni potrebna ..

- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
Ja no sej to je generacija, kaj pa je to druzga?
Preverijo da moped tipsko ustreza, dve priči pa potrdita da maš moped že 100 let in da ga nisi ukral in to je to, al kaj?
Super da ste zrihtali!
Kolk vas je pa koštalo vsekupaj?

Preverijo da moped tipsko ustreza, dve priči pa potrdita da maš moped že 100 let in da ga nisi ukral in to je to, al kaj?
Super da ste zrihtali!

Kolk vas je pa koštalo vsekupaj?

To je to ja ... nisem vedel da se to še vedno da na tak način .. vedno so nas hotli v najdeno vozilo z certifikatom in homologacijo potisnit..
Ne vem tocno kolk je stalo Aljaz je to rihtal ... ni blo drago.
Ne vem tocno kolk je stalo Aljaz je to rihtal ... ni blo drago.

- pero27
Aha, no super!
Sej drugače se to ne da; to se da samo za mopede do 50km/h pa traktorje, za drugo pa ne... (recimo Jawe 175 ne moreš čez to spravit, avta pa sploh ne...)
Sej drugače se to ne da; to se da samo za mopede do 50km/h pa traktorje, za drugo pa ne... (recimo Jawe 175 ne moreš čez to spravit, avta pa sploh ne...)