sej to je drgač en čisto hud projekt ..mislim pa da je blo to zrealizirano že pred kakšnimi cca 10imi leti ..je pa komplet tehnika od lanče delte ..vključno z integrale pogoni ..torej 4x4,turbo,...Bulldog_501 wrote:Yugo hoče biti Lancia, ...![]()
RaznoRazne

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
Re: RaznoRazne
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

- L4UK0
- Avtomobil: 1972 Datsun Fairlady Z
No ja, meni je tole totalno skropucalo, ne vem kdo je tak pacjent da vloži XYZ ur in naredi neko kinderjajček kopijo. V bistvu imamo temo za take zadeve: "če ti malo manjka da bruhneš..."DS71 wrote:sej to je drgač en čisto hud projekt

-
Saj Datsun Z je tudi eno skrupucalo, kopiranje E-type, razlika je v tem da je tale Yugo narejen v lastni režiji, Z je pa delala tovarna. Malo več strpnosti in spoštovanja kakršnegakoli projekta.

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
entuziazem se temu reče LaukoL4UK0 wrote:No ja, meni je tole totalno skropucalo, ne vem kdo je tak pacjent da vloži XYZ ur in naredi neko kinderjajček kopijo. V bistvu imamo temo za take zadeve: "če ti malo manjka da bruhneš..."DS71 wrote:sej to je drgač en čisto hud projekt

..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

- L4UK0
- Avtomobil: 1972 Datsun Fairlady Z
Heh ja sej to je dejstvo da je svet poln čudakov!interceptor wrote:Saj Datsun Z je tudi eno skrupucalo, kopiranje E-type, razlika je v tem da je tale Yugo narejen v lastni režiji, Z je pa delala tovarna. Malo več strpnosti in spoštovanja kakršnegakoli projekta.

- grega983
- Avtomobil: Lancia Delta HF turbo, Alfa Romeo 33 16v Permanent 4, Lancia Thema 16v Turbo LS
Ne vem no za kaj bi bil yugo kinderjajček kopija, če pa je po velikosti v deltinem rangu. Ima pač to smolo, da se ga drzi slab sloves, dejansko pa je narejen na osnovi iste mehanike, le karoserija je malenkost starejša po zasnovi. Kapo dol lastniku, da je šel do konca v tej predelavi. Bi pa verjetno sablač imel kakšno za povedati, saj ima na lagru v osnovi skoraj identični stroj.
Če italjanu rečeš da je cigan s tem v bistvu žališ cigana

Se strinjam ... ta yugo in Datsun Z to je cisto isto .. v bistvu je yugo še boljši ker ni bil narejen z neomejenim budgetom kot ga je imel nissan ..interceptor wrote:Saj Datsun Z je tudi eno skrupucalo, kopiranje E-type, razlika je v tem da je tale Yugo narejen v lastni režiji, Z je pa delala tovarna. Malo več strpnosti in spoštovanja kakršnegakoli projekta.
O Anja .. o tebi se mi sanja.

Stlačit deltino tehniko v yuga je zelo pohvalno, it se oblikovalca in grobo failat pa druga zgodba. No, vsake oči imajo svojega malarja pravijo.

-
- Avtomobil: Opel Manta A | Opel Manta B | Opel Monza A1 | VW T3 Doka
Men je tut krneki tkole. Tehnicno super, sam nikol se mi niso dopadli avti, ki hocejo zgledat nekaj drugega. Zacensi s ferrari nalepkami na rdecih avtih, rezah na boku, aluwingi na riti,... ce bi tip na yugotu naredu nek svojstven in okusen bodykit, al pa pustu cimbl original bi blo pa vrhunsko.L4UK0 wrote:No ja, meni je tole totalno skropucalo, ne vem kdo je tak pacjent da vloži XYZ ur in naredi neko kinderjajček kopijo.
Jebiga, enim je neki vsec, drugim pa spet drugo.

vsaj eno leto sem zagonu za rihtanje (predelave) yugota ampak tale je zame se vedno zmagovalna cetudi ne vem ali je bila kje tudi realna.
https://www.youtube.com/watch?v=4ZxZY6mtAIc
https://www.youtube.com/watch?v=4ZxZY6mtAIc