VW 1300 1971l.

Re: VW 1300 1971l.
Kaj so tiste podolgovate reže pred faco voznika in sovoznika? kaj to je neko original gretje al kaj? Ma kaj ta mat črna je fertik barva ali je samo osnova?
Let's go Brandon!

Možno. Se nisem nikoli zanimal za mlajše od mojega( 67), ki tega nima. Se pravi bo neke normalne barve na koncu. Hvala kurcu. Me je začelo že malo skrbet.
Let's go Brandon!

LEPO si to ustimal
... jaz bi delal z vbodno oz sem delal, ampak sem mel plato na mizi, tu pa vprasanje kak ej z placom (kolk vidim)

- grega983
- Avtomobil: Lancia Delta HF turbo, Alfa Romeo 33 16v Permanent 4, Lancia Thema 16v Turbo LS
Bi pač namalal še en ali dva števca zraven. Ali pa nabavil avto z vsemi potrebnimi števci serijskoTomy wrote:To je to za tak gnar, še dobro da nimam turbine...

Če italjanu rečeš da je cigan s tem v bistvu žališ cigana

Ene par bi jih še stlaču zraven
Eden od naslednji projektov, zvočno izoliranje poda, bokov, strehe... kakšne izkušnje imate, kater materiali?
Iščem kaj namenskega za dušenje vibracij in hrupa, pa ne ravno po ceni Dynamat plošč
V raznih audio trgovinah imajo STP, Silent Coat, Butyflex...

Eden od naslednji projektov, zvočno izoliranje poda, bokov, strehe... kakšne izkušnje imate, kater materiali?
Iščem kaj namenskega za dušenje vibracij in hrupa, pa ne ravno po ceni Dynamat plošč

V raznih audio trgovinah imajo STP, Silent Coat, Butyflex...

Se spomnim tega avta, še iz mojih začetkov na aircooled sceni, na drugih forumih. Lepo je videt da si se ga spravu dokončat po tako dolgem času.