VW 1303s

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
Re: VW 1303s

..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

Počasi sem začel z delom na avtu, ko me presenetilo da sem dobil sina
Tak da imam sedaj malo pavze, da se počinem, potem pa nadaljujemo
Do sedaj sem odstranil sprednjo vezno in notranjo, kjer so se pokazala nova grobišča

Do sedaj sem odstranil sprednjo vezno in notranjo, kjer so se pokazala nova grobišča

- grega983
- Avtomobil: Lancia Delta HF turbo, Alfa Romeo 33 16v Permanent 4, Lancia Thema 16v Turbo LS
Stran s to gnilobo. Je na trgu dovolj lepših primerkov 

Če italjanu rečeš da je cigan s tem v bistvu žališ cigana

Resno sem razmišljal o tej možnosti da bi nabavil drugo školjko, ampak žal jih tega modela ni na razpolago. Če vzamem celega hrošča za 1000€ sem na istem kot pri tem, ker za tak denar so vsi gnili, pa še več dela bo da ga razdrem pa veliko rezervnih delov, ki jih nimam kam dat.

Ni to fiat Tipo ko si lahko za 300 dva lepa kupisgrega983 wrote:Stran s to gnilobo. Je na trgu dovolj lepših primerkov

O Anja .. o tebi se mi sanja.

Hvala državi za očetovski dopust, da se lahko situacija počasi premika dalje
Do konca sem odstranil še vso kramo iz armaturke

nato sem se moral lotit sprednjega dela, kjer pride rezervno kolo, ker trenutno ni vezne stene in je stvar dostopna tudi iz spodnje strani. Seveda so vse povsod samo nekaj flikali čez pleh, kar najbolj sovzražim

Seveda ko odpreš te spodaj čakajo luknje in en kup rje

Do konca sem odstranil še vso kramo iz armaturke

nato sem se moral lotit sprednjega dela, kjer pride rezervno kolo, ker trenutno ni vezne stene in je stvar dostopna tudi iz spodnje strani. Seveda so vse povsod samo nekaj flikali čez pleh, kar najbolj sovzražim

Seveda ko odpreš te spodaj čakajo luknje in en kup rje