356 headwork

Re: 356 headwork
Izpušno je skoraj celo skrito tako, da ga nisem tikal. Vsisno pa sem postružu slab mm po zunanjem fiju del ki gleda iz porta. lahko bi ga bil še kaj skrajšal a nisem.
Let's go Brandon!

- L4UK0
- Avtomobil: 1972 Datsun Fairlady Z
Waw, zgleda kot, da bo še en motor dobil lepo zrihtano glavo!
Se bo treba kej zmenit...hint hint

Se bo treba kej zmenit...hint hint

- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
Dobr ti tole friziraš, vsaka čast!
Tisto ročno orodje za štengo pobrat mi je še posebej všeč
Tisto ročno orodje za štengo pobrat mi je še posebej všeč

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
fino narejeno ..priden
A stebla ventilov si tudi tjuniral al so original takšna? Jaz bi jih še malo okresal ...

A stebla ventilov si tudi tjuniral al so original takšna? Jaz bi jih še malo okresal ...

..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
vsaj pri bavarcih če napadeš ventile zna pridit do težav ker so poboljšani in z obdelavo ta del pobereš / oslabiš. Lahk da kej narobe trobim ampak takrat ko se je moj motor delal sem se odločil za original "težo" ventilov prav zarad tega.

Nisem dobu kolektorjev zraven da bi prečekiral a mislim da ni nekih težav tu.L4UK0 wrote:Btw kaj pa port matching med glavo in kolektorji?
Ne stebla nisem tanjšal. Je celo skrito z vodilom. Če bi krajšal vodilo( vsisno) bi blo smiselno a vprašanje kaj bi pridobu in kakšne težave bi si lahko nakopal.DS71 wrote:fino narejeno ..priden![]()
Če bi zbiral komponente potem bi šel na SS ventile z 8mm steblom in tudi vodila temu primerna.
Let's go Brandon!