Lancia Delta HF Turbo

- grega983
- Avtomobil: Lancia Delta HF turbo, Alfa Romeo 33 16v Permanent 4, Lancia Thema 16v Turbo LS
Re: Lancia Delta HF Turbo
So trenutno drugi projekti bolj prioritetni tako da felge ko/če bodo jih bom že poslikal 

Če italjanu rečeš da je cigan s tem v bistvu žališ cigana

- grega983
- Avtomobil: Lancia Delta HF turbo, Alfa Romeo 33 16v Permanent 4, Lancia Thema 16v Turbo LS
Other day I went on the internet and I found this

Tale nalepka ....... jebenih 24 eur za dobrih 7 cm veliko nalepko
So be it

Tale nalepka ....... jebenih 24 eur za dobrih 7 cm veliko nalepko

So be it

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
a to si kupu nalepko al dal delat ? To pa je zlatarska cena 

..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

- grega983
Kupil
Je pa to pač faktor Delta. Vse v zvezi z modeli EVO 1 & 2, integrale 8 in 16v ter tudi 4wd ima zadnje čase zlatarske cene.
Za primer:
Ravno predvčerejšnjim sem našel na ebayu nekaj primerov prvovgradnjih radiev za delto .... in sem se vsedel.
Clarion crx 111 se rabljen prodaja po 700 eur + poštnina. Pa je navaden jeben kasetar. Ampak ker je pač prvovgradnja za integrale ....
Za to pa še meni zmanjka ljubezni

Je pa to pač faktor Delta. Vse v zvezi z modeli EVO 1 & 2, integrale 8 in 16v ter tudi 4wd ima zadnje čase zlatarske cene.
Za primer:
Ravno predvčerejšnjim sem našel na ebayu nekaj primerov prvovgradnjih radiev za delto .... in sem se vsedel.
Clarion crx 111 se rabljen prodaja po 700 eur + poštnina. Pa je navaden jeben kasetar. Ampak ker je pač prvovgradnja za integrale ....
Za to pa še meni zmanjka ljubezni

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
ma to je faktor 0 ..standard fiat nalepka za PPG ..to ti vsak z grafičnimi storitvami naprinta za max 5€.
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

- grega983
Z malo zamude rahla osvežitev teme
Zgodil se je tehnični pregled/registracija ....
Zapisnik 2015

Zapisnik 2016

V 2016 je makina prevozila natanko 3352 km, vmes se je pojavilo nekaj manjših težav, ki pa bodo prikazane nekje spomladi, po končani zimski reviziji.
Ni pa v tej temi in pa temi o trentatre trenutno nič za poročati zaradi reševanja bolj eksistenčne problematike, ki se je rešila, za detajliranje pa trenutno vzame še preveč finančnih sredstev in časa, zaradi česar je ves vozni park drugotnega pomena.

Ena poznopoletna s daily kravo, ko sem obe čisto ponosno prvič opral na dvorišču lastne hiše. Ni bilo planirano, se je pač zgodilo
Zgodil se je tehnični pregled/registracija ....
Zapisnik 2015

Zapisnik 2016

V 2016 je makina prevozila natanko 3352 km, vmes se je pojavilo nekaj manjših težav, ki pa bodo prikazane nekje spomladi, po končani zimski reviziji.
Ni pa v tej temi in pa temi o trentatre trenutno nič za poročati zaradi reševanja bolj eksistenčne problematike, ki se je rešila, za detajliranje pa trenutno vzame še preveč finančnih sredstev in časa, zaradi česar je ves vozni park drugotnega pomena.

Ena poznopoletna s daily kravo, ko sem obe čisto ponosno prvič opral na dvorišču lastne hiše. Ni bilo planirano, se je pač zgodilo

- mk987
- Avtomobil: MB W201 2.6 sportline, MB W201 2.0d 3x, SL R129
a pol je padal dež ko si jo peljal na tehničnega hoho 

- grega983
There was oil bath ...... 

lepo to