Audi Quattro

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
Re: Audi Quattro
evo ki smo lih pri lučeh ..meni dolge po nekem času začnejo neki utripat
Kaj bi to bil lahko kakšen slab kontakt al pa mogoče celo rele .. ko jih prvič prižgeš traja nekaj časa da začne utripat,kasneje je ta čas precej krajši ..sumim neko pregrevanje

..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

- papi
- Avtomobil: Opel Kadett C 2.0 Turbo, Jaguar S-type V6, Vw T3 caravelle 1.9 TDI,
Bo nekaj v tem... ena varjanta je da se pregreva špulica v releju.....DS71 wrote:evo ki smo lih pri lučeh ..meni dolge po nekem času začnejo neki utripatKaj bi to bil lahko kakšen slab kontakt al pa mogoče celo rele .. ko jih prvič prižgeš traja nekaj časa da začne utripat,kasneje je ta čas precej krajši ..sumim neko pregrevanje
Več pa v tvoji temi

- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
Jst sm mel na bemfli tako počasen rele za dolge da sem najprej mislil da so pozicijske kratke in kratke dolge.
Rabil je ene pol minute da je dolge prižgal - to so sfukane tuljave pa šmir v releju...
Rabil je ene pol minute da je dolge prižgal - to so sfukane tuljave pa šmir v releju...

-
- Avtomobil: Opel Manta A | Opel Manta B | Opel Monza A1 | VW T3 Doka
Takele nizke napetosti na luceh dostikrat ljudje resujejo z dodatnimi releji. Originalno napeljavo uporabis za napajanje oz. krmiljenje releja, jo s tem razbremenis, iz akumulatorja pa potegnes nov, debel kabel za luci, kateremu dodas ustrezno varovalko. Pomoje razmeroma elegantna resitev.
DS71, pomoje mas slab al rele al pa stikalo. Men se je na manti enkrat stikalo kr konkretno grelo -> razdrl > spucal in je ok.
DS71, pomoje mas slab al rele al pa stikalo. Men se je na manti enkrat stikalo kr konkretno grelo -> razdrl > spucal in je ok.

- papi
- Avtomobil: Opel Kadett C 2.0 Turbo, Jaguar S-type V6, Vw T3 caravelle 1.9 TDI,
Anže, to Rok že ve, baje da je že videl take predelave na veliko URjih...Anzee wrote:Takele nizke napetosti na luceh dostikrat ljudje resujejo z dodatnimi releji. Originalno napeljavo uporabis za napajanje oz. krmiljenje releja, jo s tem razbremenis, iz akumulatorja pa potegnes nov, debel kabel za luci, kateremu dodas ustrezno varovalko. Pomoje razmeroma elegantna resitev.
Sej je napisal na bo zdej akcija relejevanje

opet se je zgodilo da sem mu je*** ma***. spet je delal suho, ni moči brez boosta, težek zagon...
samo sem tokrat ugotovil v čemu je fora...

rele benz pumpe je imel ful slab stik in se je segreval za popizdit, pumpa pa z malo toka posledično...
po menjavi dela dobro kot še nikoli...
samo sem tokrat ugotovil v čemu je fora...

rele benz pumpe je imel ful slab stik in se je segreval za popizdit, pumpa pa z malo toka posledično...
po menjavi dela dobro kot še nikoli...

zdej pali skoraj ko šus, manjka samo še da se dvignejo obrati pri hladnem zagonu. moram pa prej šeenkrat nastavit sistemski tlak pa pol naprej...
malo sem zaseden zadnje cajte z drugimi "stvarmi"...
malo sem zaseden zadnje cajte z drugimi "stvarmi"...

evo sem znižal sistemski tlak na 5.8, in zadeva dela nenormalno lepo, sem prav chuffed...
samo še z lambdo bi moral preverit...
samo še z lambdo bi moral preverit...

Boš pršu en dan do mene. Sem si naredu clamp za zadaj v cev tako da je enostavno montirat.
Let's go Brandon!