Nasplošno kar se modelov tiče... Glede na to da je tehnika digitalnega tiskanja na majice... Ce se kdo spravi pa nardi lep Photoshop, pa če je zanimanje, so možnosti neomejene. Ne morem pa js zahtevat, da se zarad ene majice gre v cel postopek izdelave slike.kmetek wrote:Če najdeš kakšno od kej novejšga (sejverjetnoveškajimamvmislihpaneupamnapisat), pa bi tudi mel kakšen komad
GB: Drive The Classic majice

- Waxxx
- Avtomobil: 1977 Opel Kadett C 1.2N, 1980 Zastava 101 Confort, 2011 BMW 318d Touring
Re: GB: Drive The Classic majice

Ne ne, sem mislu v stilu, da če pride kdaj tud kej druzga oz. naletiš na kaj tazga, zalimej sem not, da vidm če mi je všeč pa naročim.
Ti nakažem vnaprej? Ker vem kakšen drek je neki zalagat pa se zaebavat s tem...

- Waxxx
- Avtomobil: 1977 Opel Kadett C 1.2N, 1980 Zastava 101 Confort, 2011 BMW 318d Touring
Najrajši mam nakazilo, ja. Z navadno pošto je poštnine slab € za 1 majico, cca 1,5€ za dve... Z odkupnino je pa skor 4. Plus da se moram zabavat z nakaznicami. Ne bi pa s temi nakazili šli dokler ne bom mel majic pri sebi.kmetek wrote:Ne ne, sem mislu v stilu, da če pride kdaj tud kej druzga oz. naletiš na kaj tazga, zalimej sem not, da vidm če mi je všeč pa naročim.

Sivo z Golf MkII rdeč. L velikost.
Podattke za nakazilo na Pm.
L.p.
Podattke za nakazilo na Pm.
L.p.
Last edited by genuss on 20 Sep 2016, 20:25, edited 1 time in total.

Men je vseeno kdaj nakažem... Ko boš, mi daj na PM al pa FB podatke pa nakažem. Danke!Waxxx wrote:Najrajši mam nakazilo, ja. Z navadno pošto je poštnine slab € za 1 majico, cca 1,5€ za dve... Z odkupnino je pa skor 4. Plus da se moram zabavat z nakaznicami. Ne bi pa s temi nakazili šli dokler ne bom mel majic pri sebi.kmetek wrote:Ne ne, sem mislu v stilu, da če pride kdaj tud kej druzga oz. naletiš na kaj tazga, zalimej sem not, da vidm če mi je všeč pa naročim.

dobil dans 2 majci,

zgledajo kr v nulo. hvala, nakazem jutri, ce bom utegnil.

zgledajo kr v nulo. hvala, nakazem jutri, ce bom utegnil.

- Waxxx
Lepo da si zadovoljen.
Naročila oddana do danes sem zbral in posredoval naprej. Zaenkrat je to to. Če bi bil pa spet kak večji interes, se pa lahko dogovarjamo naprej.
Naročila oddana do danes sem zbral in posredoval naprej. Zaenkrat je to to. Če bi bil pa spet kak večji interes, se pa lahko dogovarjamo naprej.

- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
Jst sm tud dobil učerej, sicer po pomoti L namesto M, ampak je Waxxx že ponudil zamenjavo (al pa če bi kdo drug mel to majco se lahko tud zmenmo.)
Evo eno sliko za primerjavo z originalom (original je na levi in zmekan in usran ker sem ga potegnu iz koša za perilo
):

Tisk je pomojem boljši kot na originalu, blago je tam-tam, se pa vid da je slika potegnejena z neta pa mal povečana, ker je "mehka" v primerjavi z originalom. All in all sem zadovoljen
Evo eno sliko za primerjavo z originalom (original je na levi in zmekan in usran ker sem ga potegnu iz koša za perilo

Tisk je pomojem boljši kot na originalu, blago je tam-tam, se pa vid da je slika potegnejena z neta pa mal povečana, ker je "mehka" v primerjavi z originalom. All in all sem zadovoljen

Komaj zdej sem opazil da je nekdo zbrisal moj komentar brez obrazložitve. Hvala!