Prirobnice sem risal ja, ampak dvomim, da bodo tebi prišle prav, ker so točno izrisane za izpušni kolektor in obliko cevi kakršne imam jaz. Če bi vedel kaka cena je za to naredit v vse sam bi jih raje kupil narejene. Za 10€ po kosu ne pa da te pride 3 in več krat toliko.zegler wrote:uuu lepo si se vrgle v rihtanje, tisto z temp mi je zlo vsec, ja fergiji so ful obcutljivi na temp, sploh ce isces dober izkoristek.
izpusne prirobnice si delal .. a mas to v kakem formatu za poslat ? jaz bi tud si jih dal rezat, tak da se priporocam, da ne bom na novo brezveze risal ce si ze ti
BMW 2002 1975 ALPINA

Re: BMW 2002 1975 ALPINA
Alpinas were always posh hot rods!

hmm kaj pa je tako posebej ? pac oblika izpusne luknje, kar je OK
vsaj iz slik tako domnevam.
Tak da ce ti je volja mi posljes file pa bom jaz videl ce mi bo uporabno. Ce pa ti ni volja pa bom ze sam narisal, ne bo prvic pa ne zadnjic, ampak ce si ze ti delal.
No to si jih res dal drago rezat. Jaz narisem pa v dxf pa na laser pa je to to ....

Tak da ce ti je volja mi posljes file pa bom jaz videl ce mi bo uporabno. Ce pa ti ni volja pa bom ze sam narisal, ne bo prvic pa ne zadnjic, ampak ce si ze ti delal.

Get low, no matter how

Tudi jaz lahko samo pohvalim, naredijo vrhunsko.

Na piši mi mail pa pošljemzegler wrote:hmm kaj pa je tako posebej ? pac oblika izpusne luknje, kar je OKvsaj iz slik tako domnevam.
Tak da ce ti je volja mi posljes file pa bom jaz videl ce mi bo uporabno. Ce pa ti ni volja pa bom ze sam narisal, ne bo prvic pa ne zadnjic, ampak ce si ze ti delal.No to si jih res dal drago rezat. Jaz narisem pa v dxf pa na laser pa je to to ....

super hvala
saj ne bo cist zastonj 
btw vodni rez je ponavadi drazji kot laser (kar je logicno), tak da poiscite raje laser
jaz dajem na mariborskem koncu na sirius, do zdaj zadovoljen z izdelki...

btw vodni rez je ponavadi drazji kot laser (kar je logicno), tak da poiscite raje laser

Če delaš v tem fohu, veš da laser vnaša toploto v material in se zato skrivi... Jaz sem imel porezkan material pred razanjem z obeh strani, da je bila vzporednost 99,999% in površina prave hrapavosti. Je res da se pri varjenju vse skupaj spet krivi ampak treba napake manjašati tam ker se da.zegler wrote:super hvalasaj ne bo cist zastonj

- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
To pritisneš vseskup ob en tračni brusilnik po končanem varjenju pa je; boš z švasanjem dosti bolj zvil zadevo kot jo bi pa laser 

Odvisno od tega kakšno tesnilo uporabiš. Jaz sem zase tuhtal in se odločil za meni najboljšo rešitev. Kot strojnik pa tudi ti veš, da je rešitev do enakega cilja več. So tudi druge metode ravnanja flančen...pero27 wrote:To pritisneš vseskup ob en tračni brusilnik po končanem varjenju pa je; boš z švasanjem dosti bolj zvil zadevo kot jo bi pa laser
Sent from my iPhone using Tapatalk