Malo pozno ampak bolje pozno kot nikoli, al kako že pravijo. Sem se moral dokopat do avtokozmetike, ko se je izolacija, knauf in ploščice zlagale v garažo, nisem pričakoval, da bom potreboval kozmetiko
Stem jaz mažem vse plastične dele, zaenkrat dobro drži. Nanaša se z aplikatorjem (zelo tanki nanosi, ker če se na debelo maže se vidijo ''risi'').
Takole zgleda namazan obijač, sicer ni bil zelo zbledel, vendar se vseeno lahko nanaša več plasti.
S čim priporočate barvati obremenjene plastične površine? Nekje na forumu sem bral, da menda obstajajo posebni primerji za plastiko, ima kdo izkušnje s konkretnim izdelkom iz prve roke? Namig; rad bi pobarval armaturko.
ja ..predvsem za abs plastiko rabiš primer in po moje da vsi zadovoljujejo standarde za uporabo..dobiš v škatli za špricanje z pištolo,dobiš jih tudi v sprejih .. pa ne to na debelo nanašat ker potem bo isto kot da ga ne bi dal
Kakšno barvo pa misliš dat na armaturko ..če bo to kakšen močen sijaj ne bo lih zgledalo ..pa še moteč odsev boš imel v steklu
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...