American BadAss-C3

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
Re: American BadAss-C3
ne ..to je bil edini komplet z kvadratno tablco ..če kdo časti lahko naročim po naročilu 

..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

Kaj je z temi tablicami? To ni uradna dimenzija a ? ker sem lih pred kratkim gledal zakoniku in so samo obične 120x520 dovoljene in tiste velike kvadratne ki pridejo zadaj na hrošča in katre.
Let's go Brandon!

- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
Sej to so "une takvadratne za hrošče in katre" k niso?
(edino cifre pa mogoče res mau majhne zgledajo...)

(edino cifre pa mogoče res mau majhne zgledajo...)

- DS71
uno kvadratno imam zadaj .. ta spredaj pa je kar je ..."una" ja 

..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

- DS71
Zdej bo dolgcajt v delavnci
Prevoženih že nekih 550 km, poraba pri zadnji meritvi 14l , kar se mi niti ne zdi tako kaotično,glede na to da je treba vsakemu ki se usede pokazat kako avto pelje in kaj dela kickdown
Zaenkrat še vedno dela vse in avto niti ni taka neprimičnina kot so me eni prepričevali.Po naših cestah se da zadevo normalno potovalno peljat.
Sem pa zadnjič doma našel en topseller iz GrandeMagazini Venecija,seveda iz tistih let. Podnevi potovalka,ponoči pederuša ..al pa obratno
Pa še barva je točna

Sem pa zadnjič doma našel en topseller iz GrandeMagazini Venecija,seveda iz tistih let. Podnevi potovalka,ponoči pederuša ..al pa obratno

- nicjasno
- Avtomobil: 1989 BMW E30 325i Touring
Samo 14L ? To ni dosti za to zadevo.
Obnova avta: https://db.tt/hbFq2YSh , Dogodivscine po obnovi: https://db.tt/b4pdypOQ

Stari to je american, po vseh pravilih more pit 20l/100km pri umerjeni voznji, v mestu 25+. Da nisi sam na eno glavo kable za svecke priklopu, tud laufa neki cudno, se zaganja, ocitno dela na 4 

Lep voz.Ma tisto o porabi si prepričan 

Vi fantje se ne zavedate, da je 90% amerikancev v Sloveniji restavriranih ali pa rockenroll žre 20litrov+, ker se noben ne poglobi in vsi random šraufe zategujejo po fergazerju, da nekako laufa z tem, da 3/4 vakumov folk dol pobere, ker ne ve zakaj sploh so.kmetek wrote:Stari to je american, po vseh pravilih more pit 20l/100km pri umerjeni voznji, v mestu 25+. Da nisi sam na eno glavo kable za svecke priklopu, tud laufa neki cudno, se zaganja, ocitno dela na 4
DS71 pa se je kolikor ga jaz poznam poglobil in vse naštelal, kot je treba zato avto narbrž gre kot je treba in seveda žre znosno količino

MAIK wrote:Vi fantje se ne zavedate, da je 90% amerikancev v Sloveniji restavriranih ali pa rockenroll žre 20litrov+, ker se noben ne poglobi in vsi random šraufe zategujejo po fergazerju, da nekako laufa z tem, da 3/4 vakumov folk dol pobere, ker ne ve zakaj sploh so.kmetek wrote:Stari to je american, po vseh pravilih more pit 20l/100km pri umerjeni voznji, v mestu 25+. Da nisi sam na eno glavo kable za svecke priklopu, tud laufa neki cudno, se zaganja, ocitno dela na 4
To je problem vseh starodobnikov pri nas ne samo amerikancev .. pa stare svečke, vžig ni bil nastavlen 35let, kabli taki da te strese že ko samo havbo odpreš, cinšpula pa tak še prva ...
O Anja .. o tebi se mi sanja.