Uradna "Vse bomo kupli" tema

Re: Uradna "Vse bomo kupli" tema
Tako da če kdo razmišlja o poceni Brazilski T1-ki ki so v zadnjem času popularne po evropi ... priporočam da raje neha, tako iztrošenih avtov kot so ti ki pridejo od tam ne vidiš kr tak v evropi, pa sma imela v delavnici že avte iz precej južno od nas, ampak kar se pa tiče alternativnih popravil so pa brazilci res mojstri.
O Anja .. o tebi se mi sanja.

Med vikendi naceloma ne delama.. pa sma sla malo na obalo pogledat
.. pa da se ne vozimo prazni z kamionom..

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
a samo tako odbija al se ga je res s sijaj lakom polakiralo ? Meni je to tako fuj ..kot v ameriških telenovelah ..ne vem zakaj se to ne naredi z mat lakom .. drgač pa kul wheatering
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

- papi
- Avtomobil: Opel Kadett C 2.0 Turbo, Jaguar S-type V6, Vw T3 caravelle 1.9 TDI,
Meni ta varjatna kot je ta hrošč res ne potegne, al je rusty al je prav poštrihanDS71 wrote:a samo tako odbija al se ga je res s sijaj lakom polakiralo ? Meni je to tako fuj ..kot v ameriških telenovelah ..ne vem zakaj se to ne naredi z mat lakom .. drgač pa kul wheatering

jaz bi pa rad vidu kaj več slik ko bo poštelan in na tleh.
Let's go Brandon!

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
ma če je dobro narejeno,jaz načeloma podpiram takšna umetna staranja. Predvsem zato,ker je za dober izdelek treba imet dobro roko in veliko smisla ..takšne sorte inovatorji pa se mi dopadejo in jih podpiram.papi wrote:Meni ta varjatna kot je ta hrošč res ne potegne, al je rusty al je prav poštrihanDS71 wrote:a samo tako odbija al se ga je res s sijaj lakom polakiralo ? Meni je to tako fuj ..kot v ameriških telenovelah ..ne vem zakaj se to ne naredi z mat lakom .. drgač pa kul wheatering

Edino sijaj lak mi ne gre na take zadeve ..da o sijaj lakirani naravni rji niti ne zgubljamo besed ..ajde mat..pa še to pogojno ker z lakom rja potemni in zgubi svoj čar
Pa pri wheathering-u ali aging-u ne govorimo samo o rji ampak nasploh o procesu umetnega staranja ..meni ta veja dopade...zelo
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

Danes smo transportirali 02-ko za Tineta

Tako pa je našel svoj nov dom zraven neke stare mazde.

Tako pa je našel svoj nov dom zraven neke stare mazde.