Sedaj pa sedezi?

Hmm, dvomim da bodo letos, ker je za letos še par stvari ki čakajo na seznamu, je pa v mislih že dolgo, ker voznikov sedež je že na zadnjih fedrihnicjasno wrote:Zelo lepo.
Sedaj pa sedezi?
Nosilec je zategnjen z novimi gumi nosilci. Puše so bile pa izrabljene ker so plastične in od novega iste.zegler wrote:lepo lepo![]()
glede zracnosti menjalnika, ne vem kak majo 2002 ampak pri meni je slo vse semin tja, pa sem pol sam dva vijaka na menjalniku zategnil na zgornji strani dva imbusa ki drzita en nosilec teh zglobov za prestavno rocico.
drugace pa mi prosim povej malo vec o tisti zadevi z vzigom, kak mislis da si zdaj nastavil na dejansko krivuljo, ker men tale 123 tune je malo sumljiv, dost stvari prestavim pa nekek ne cutim prave razlike, al je full off al pa lepo laufa. Jaz sem zadeov nastavljal na 0 z lucko, pol pa vse z racunalnikom. Mogoce sem se kje zajebu ?
Tako jazegler wrote:mislis strobo lucko za vzig stelatja tak sem mel jaz od zacetka, pa se je cez noc naenkrat zadeva prestavila da je motor laufal kot na 3 cyl, aja pa dobro je blo zategnjeno. Pol pa preden ugotovis da je to to ..
aja kolk km ze imas ti na 123 tune ? cca. In pa se ti je kdaj pojavilo motorno olje pod kapo razdelilca ?