Einer oder mehrere der unten angezeigten Artikel können nicht gekauft werden, da der Verkäufer für den ausgewählten Ort keine Versandkosten festgelegt hat.
Bitte ändern Sie Ihre Adresse oder bitten Sie den Verkäufer eine Ausnahme zu machen und fordern Sie den Gesamtbetrag an.
kontaktiral sem prodajalca in ga prosu naj vnese stroške poštnine in možnost pošiljanja v slovenijo.Ter sporoči iban in bic. kontaktiral sem preko ebay sporočil. Nato mi on pošlje direkt na mail iz svojega maila podatke da je poštnina 10 e in iban in bic kodo ampak v ebay ni vnesu nič tako da mene še vedno ebay ne spusti naprej da označim kot plačano. Pišem mu še enkrat in razložik v čemu imam problem in od mi odgovori še enkrat z podatki. plačal seveda nisem še nič ker nočem dokler ne morem označit kot plačano ker nima kolkor razumem kako to deluje potem nobenega dokaza na ebayu da sem mu kaj nakazal oz plačal za stvar. malo je problem ker jaz mu pišem po ang od pa nazaj nemško in zgleda da se ne razumemo najboljše al se on dela glupega. No danes sem mu še enkat objasnu ( z nemškim prevodom) pa da vidimo kaj.
kaj lahko še jaz nardim? Sam verjetno ne morem vnest poštnine in sprostit plačilo v ebayu ali ? Mu plačam in upam da mi pošlje? Bo sploh zaključeno preko ebaya?
Znesek je enih 50e z poštnino.
Slika sporočila: