GB: summitracing.com

- Bulldog_501
- Avtomobil: Chevrolet Chevy Van G20 350 5,7 V8 4L60E
Re: GB: summitracing.com
Matr, ... a mormo imeti vsi to težavo, ...
Plačko mislim, da ne bo pomote, ... 

V8 sound, ...
music for my ears , ... 

Ker ste tukaj govorili o naročanju izven EU oz. stvari ki jih ni pri nas sem se odločil da tukaj povprašam..
In sicer me zanima kje bi uspel dobiti LS1 motor z pripadajočim menjalnikom. S tem mislim nekega dobavitelja ki dobavlja ali rabljeno ali novo v EU po verjetnosti iz USA, tako recimo kot so za RB, SR,jz motorje ter ostale jdm stvari..za jdm so urejene spletne strani kjer si enostavno zbereš kar rabiš in naročiš.
In sicer me zanima kje bi uspel dobiti LS1 motor z pripadajočim menjalnikom. S tem mislim nekega dobavitelja ki dobavlja ali rabljeno ali novo v EU po verjetnosti iz USA, tako recimo kot so za RB, SR,jz motorje ter ostale jdm stvari..za jdm so urejene spletne strani kjer si enostavno zbereš kar rabiš in naročiš.

- Bulldog_501
LS s kakšnim menjalnikom?
Tukaj imaš en link, če boš našel, kar te zanima, ...
http://www.blueprintengines.com/index.p ... eries-main
Pri 100.000.000 small blockov izdelanih, se bo verjetno tudi kakšen LS1 našel, ... nov ali pa obnovljen, ...
good luck, ... 
Tukaj imaš en link, če boš našel, kar te zanima, ...
http://www.blueprintengines.com/index.p ... eries-main
Pri 100.000.000 small blockov izdelanih, se bo verjetno tudi kakšen LS1 našel, ... nov ali pa obnovljen, ...

V8 sound, ...
music for my ears , ... 

Najlepša hvala!
Menjalnik je pa t6060 ki ga tu na žalost ni, ga bom pa drugje naročil..

Menjalnik je pa t6060 ki ga tu na žalost ni, ga bom pa drugje naročil..

- Bulldog_501
Na LS-a pritrjen in najbolj razširjen menjalnik je 4L60E 4 gange automatik in pa T56 6 gange ročni, ... je pa seveda vse odvisno v kaj nameravaš stlačiti vse skupaj, ... imaš pa še ostale opcije,... Powerglide (2 gange auto), TH350 ali TH400 (3 gange auto), 200R4 (4 gange auto), 700R4 (starejša verzija od 4L60E), 4L80E (4 gange, praktičnoTH400 z overdrivom), ...
variant veliko, ...
Če si pa uč vrgel na T6060, pa je boljša aplikacija TR6060 (nadgrajen T56), ... sploh če bo zadeva dirkaško nastrojena, ... 

V8 sound, ...
music for my ears , ... 

Ja v mislih sem imel tr menjalnik, pa hvala še za ostale informacije