Uh, js se tud en lep čas nisem javljal. Najprej - Kadett je še razmeroma cel, in pa najbolj pomembno: živ. Živ, ne živahen. Da ne bo pomote!
Z njim se praktično nič ne dogaja, ker se mi je postavljanje prioritet totalno sfižilo in obrnilo na glavo. Tako da se še vedno pobiram. Kaj sem postavil v ospredje prikazuje spodnja slika:
Se mi je pa vse obrnilo na glavo, ko je babnca 2 tedna po vselitvi v hišo in 2 tedna pred porodom spakirala pa šla. Vključno z vsemi muhami, ki jih je imela. Da ne bediram, ker nima smisla. Sem vsaj iz 108kg padu na 92.
Falot pridno raste, js pa se trudim, da ko je pri meni spoznava stvari, ki so meni ljube. Mislim, da mi dobr gre.
Sem pa par tednov nazaj uvidel, da prostor, kjer sosed ponavadi zlaga drve, sameva takorekoč prazen. In ker je to 30m stran od moje hiše, se mi je porodila ideja, padel je dogovor.
Zapuščeno in zametano je zgledalo dokaj bogo vse skupaj:
Nekaj ur temeljitega čiščenja, 10 šajtrg raznoraznega dreka, in stvar je zgledala že veliko bolje:
Fits like a glove:
Drugač pa ne vem kaj so tu meli. Sidrišče za svinje?
Par korakov okol hangarja, pa sem najdu tudi vrata, nabil gor, mal poštimal da ne visijo, in ekola:
Danes še tole:
Plusi: brezplačna, suha, prostorna, blizu doma, možnost elektrifikacije s kolutnim podaljškom, dovoz na 3 različne načine
Minusi: 1. dovoz čez dvorišče soseda 1, 2 dovoz čez dvorišče soseda 2, 3 dovoz čez travnik soseda 1.
Ker sem pogosto na terenu v Srbiji, in da sem še dol oldskulovc jugonostalgičar, sem si dol malo za šalo, malo zares ubodu tole:
Kaj več o njej pa ob priliki v drugi temi.