P: Razni deli za kadeta c

Re: P: Razni deli za kadeta c
mate veliko srečo da sem pustil na prikolici vse kar je železnega tako da če se kdo javi da mu prišparam ok drugače sem zmenjen z prijateljem da mi vzame za staro železo... Sploh pa šparam kardan ker je popolnoma brez lufta pa vsi zmeraj jočete da jih rabite 

še zadnjič vprašam je kdo interisent za blok,glavo,drobnarijo, zadnji odbijač, kardan da vzame? ker drugače vržem proč mi dela šarooo 

- karoserist.si
Evo, sem interesent če mi prišparaš do konca tedna. Petek, sobota lahko pridem iskat
. Morda mi uspe že v četrtek.

Ok zmenjenokaroserist.si wrote:Evo, sem interesent če mi prišparaš do konca tedna. Petek, sobota lahko pridem iskat. Morda mi uspe že v četrtek.

- karoserist.si
Super, sem ti poslal sporočilo, pa te prosim še za kontakt kamor te lahko pokličem.
LP, Seba.
LP, Seba.

- karoserist.si
Hvala Pata za vso robo, ki si mi jo prišparal in podaril.
Eva pa še ena slikica robe pri meni doma.

Eva pa še ena slikica robe pri meni doma.

Ni problema, nekomu bo mogoče se služila sploh v odbijač in kardan sem zelo trdno prepričan 

- karoserist.si
Res je, vse bo koristilo. Kardan in menjalnik sem že pripravil za tasta.
Naslednji teden pa pride kolega po odbijač in verjetno odpelje tudi preostale motorne dele.
Naslednji teden pa pride kolega po odbijač in verjetno odpelje tudi preostale motorne dele.

Super sem pa pozabil ti še nekaj dat... Če mi pošlješ naslov ti pošljem po pošti če plačaš poštnino vse skupaj ni težko 1kg... ker sta dva kompleta dihtang za 1.6/1.9 mopede najbrš moram točno pogledat kompletni kiti novi zelo stara zalogakaroserist.si wrote:Res je, vse bo koristilo. Kardan in menjalnik sem že pripravil za tasta.

- karoserist.si
Super,Pata wrote:Super sem pa pozabil ti še nekaj dat... Če mi pošlješ naslov ti pošljem po pošti če plačaš poštnino vse skupaj ni težko 1kg... ker sta dva kompleta dihtang za 1.6/1.9 mopede najbrš moram točno pogledat kompletni kiti novi zelo stara zalogakaroserist.si wrote:Res je, vse bo koristilo. Kardan in menjalnik sem že pripravil za tasta.
imaš naslov med sporočili, plačam po prevzemu, ali pa ti nakažem, kakor ti je lažje.
Ful hvala.
LP, Seba.