nisi edini ko je dobil hladno ramo...zdej mislim da bo časovno pa prostorsko rešeno da tud kak projekt še za domačine rešim, ne sam zase.karoserist.si wrote:Hehe...nora zbirka, no zdej vsaj razumem, zakaj nisi imel časa da bi mi ATS-ke porihtal)).
Nove prigode iz Oldtimer Wheels brloga

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
Re: Nove prigode iz Looniticz Wheels brloga

- karoserist.si
Super,...no sej mam še kak komplet, ki ga bo treba obnovitcroma_man wrote:nisi edini ko je dobil hladno ramo...zdej mislim da bo časovno pa prostorsko rešeno da tud kak projekt še za domačine rešim, ne sam zase.karoserist.si wrote:Hehe...nora zbirka, no zdej vsaj razumem, zakaj nisi imel časa da bi mi ATS-ke porihtal)).

Dej malo več povej o tem tvojem novem moneymaker-ju na eni od slik?

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
huh
impresivno. Naj ti novi prostori služijo čim dlje 

..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

- croma_man
karoserist,
ubistvu to ni nič drugega kot ohišje z dodatnimi lučmi, da se mi ne praši v gobec ko brusim - zadaj je še odsesovalna naprava za tišlerje, drugač pa se feltna suče pa šmirgle gor držiš...nobena znanost. Vse kar rabiš je vztrajnost in material
tople vode se tle ne da odkrivat.
Je pa v razvoju diamond cut cnc stružnica, da mi bo olajšala delo pri poliranju pa da še kake t.i. novodobne krake spoliram. Ampak od razvoja do produkcije je ponavadi N enot časa vmes, tak da objavim ko bo tak daleč
ubistvu to ni nič drugega kot ohišje z dodatnimi lučmi, da se mi ne praši v gobec ko brusim - zadaj je še odsesovalna naprava za tišlerje, drugač pa se feltna suče pa šmirgle gor držiš...nobena znanost. Vse kar rabiš je vztrajnost in material

Je pa v razvoju diamond cut cnc stružnica, da mi bo olajšala delo pri poliranju pa da še kake t.i. novodobne krake spoliram. Ampak od razvoja do produkcije je ponavadi N enot časa vmes, tak da objavim ko bo tak daleč

- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
Matr, sam tole pa je delavnica kot se zagre, inventarja maš pa tud že tolko da boš moral počas črtne kode uvest da boš sploh kej najdu
Svaka čast, penzijo maš pa vidm tud že pokrito

- croma_man
sem programer tak da sem uporabil znanje za nekaj koristnega, skladiščna cona, skladiščna lokacija, pa mam program za zalogo vodit s slikami in pa kje na kateri polici so feltnepero27 wrote:Matr, sam tole pa je delavnica kot se zagre, inventarja maš pa tud že tolko da boš moral počas črtne kode uvest da boš sploh kej najdu![]()

Penzije ne bom dočakal, se bom mel pa fajn do takrat ko mi bo odzvonilo.

Hudo si tole zrihtal, imam pa en predlog: na strop in na dna polic stelaže nalepi ogledala, da se vidi, kje je kaj zloženo.croma_man wrote: sem programer tak da sem uporabil znanje za nekaj koristnega, skladiščna cona, skladiščna lokacija, pa mam program za zalogo vodit s slikami in pa kje na kateri polici so feltnev stari delavnici sem na pamet vedel kje mam kaj, tle pa sem v štartu bil mrzel pa je blo treba popravit.

morm en dan prletet pogledat kak je sedaj ko je zloženo 

- croma_man
sem reku jerneju da lahka zdej mim prideta, ja veš delama na poln avte...sablac wrote:morm en dan prletet pogledat kak je sedaj ko je zloženo