Iskanje vacuum leak-ov

Iskanje vacuum leak-ov
Imam problem z mašino, in sem 99% da je kriv fovšluft. Zanima me če pozna kdo kak dober trik za najt kje vleče mimo.
s plinom in štart šprejem raje nebi probal, ker mi požari v motornem zalivu niso všeč, iščem kako manj redneck varjanto.
s plinom in štart šprejem raje nebi probal, ker mi požari v motornem zalivu niso všeč, iščem kako manj redneck varjanto.

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
Re: Iskanje vacuum leak-ov
vakuum pumpa z manometrom?
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

Na obali boš pa ja najdu en haze generator, sej mate en kup DJ-jev...

- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
al pa eno poceni cigaro nabavi 

jaz bi sicer z bremzreinigerjem, ampak ti je to prevec redneck, no pol pa mas se eno, da enostavno vzames fergi dol pa ga zadihtaj z kako plato in pol pred filter zraka nastimaj gumjasti pokrov pa kompresor gor pa daj na kaki 0.5 bar pa pol poslusaj kje ti ven piha .. 

-
- Avtomobil: Opel Manta A | Opel Manta B | Opel Monza A1 | VW T3 Doka
Jz tut ne razumem zakaj bi blo redneck pa od kje nej bi biu pozar? Dela pa vrhunsko.

Moj glas gre v primeru kolektorjev in fergijev tudi bremzreinigerju... vendar bo to zaradi dolgih in tankih cevk vakumov tko tko ugotovit. Preden potegne noter, znaš ti že čist na drugem koncu špricat 
Sesalnga špricat, vakume .. vakumirat

Sesalnga špricat, vakume .. vakumirat

Vzameš neko kovinsko zrakotesno posodo narediš dve luknji, ena luknja za cev iz kompresorja v posodo, druga cev za dovod zraka v motor. V to posodo daš tiste tablete za čebelarje, ki ustvarijo ogromno dima in spustiš zrak z nekih 0,5bara nadtlaka.
In voila
Aja pa izpuh moraš zatesnit.
In voila

Aja pa izpuh moraš zatesnit.
Get low, no matter how

Trik je da mam jaz vsisni kolektor nad izpušnim, in ni se lahko vžgalo zaradi toplote, segreje se ful hitro. Sem pa imel blokiran vijak za štelanje odprtosti lopute gasa, včeraj sem ga uspel zblokirat, in bo zdej dosti bolj zaprta, tako da bo še bolj vleku fovš luft in ga bo lažje locirat.