Delam preko SVAMSa. Peljem ga v Kranj k Milanu Hafnreju na oceno (pri njem manj kot 3 ure ne moreš biti, ti vso svojo neverjetno zbirko pokaže), potem homologacija in čakaš na papirje...strider87 wrote:jap sem ga rešil izpod kozolca, ker prejšnji lastnik ni imel šasa za njega..piko wrote:Še en široko več na cesti, bravo. Jaz za svojega prav zdaj urejam certifikat. Pa mi je vse dol padlo, ker mi je v lanski sezoni nevožnje tak razpokala armaturaMehka armatura in sonce ne gre skupaj. Nove pa ni za dobiti v taki rjavi barvi. Če pa kdo ve, jo takoj kupim.
kaki postopek pa imaš za urejanje certifikata? jaz sem do zdaj za vsak avto rešil ob kavi, rečmo pol ure pa sem ga imel(potrdilo) dejanskega pa dobim kasneje po pošti..
Vw Scirocco Mk2

Re: Vw Scirocco Mk2

- strider87
- Avtomobil: Opel Kadett C, bmw e30, Vw T2b , Manta b
Upam, da bo šla cena gorMAIK wrote:Glede na to, da je bilo narejenih samo okoli 2500 kos bi znala cena it gor v prihodnje tako, da bi jaz na tvojem mestu dal gor original color coded feltne mal v poden pa odbijače obvezno nazaj na original sivo barvo.
Malo se pelješ gor in dol narediš certifikat, ko se pa naveličaš pa lepo mobile.de pa bo ziher nekaj profita in veselja.

to da dam original felne se v času mojega lastništva verjetno ne bo zgodilo, mogoče odbijače v sivo barvo drugo pa ne..

- strider87
hja...L4UK0 wrote:Mislim, da ostali tu v veliki večini ne homologiramo...

Ful huda barva in lep scirocco. Odbijači pa bi res znali bit bolje original. Veš kaj bi jaz nataknu gor ATS cup belo detailirane. Eno tako si zdilal meni če se spomneš.
Let's go Brandon!

pa tale avto je mel original take kit posiritev okoli ? al je boa to kaka tuning varianta ?
drugace pa zanimivo zgleda, sploh spredn odbijac ko se kr tako konca

- nicjasno
- Avtomobil: 1989 BMW E30 325i Touring
Obnova avta: https://db.tt/hbFq2YSh , Dogodivscine po obnovi: https://db.tt/b4pdypOQ

- TITan
- Avtomobil: 1990 VW Bus 1.9 TD, 1982 VW Scirocco mk2
Od leta 85 naprej so ne ravno osnovni modeli dobili ta (kasnejši GTX/16v) bodykit.zegler wrote:pa tale avto je mel original take kit posiritev okoli ? al je boa to kaka tuning varianta ?

- strider87
Brišem prah...
Scirocco se vozi, delam na njem zelo malo, zamenjal sem manšeto okoli menjalnika, naredili smo optiko ostalo pa čaka na zimo..
V prejšnem tednu sem naredil okrog 1K km, tudi na morje, avtek se je razen tega da je trd ko hudič odrezal odlično, poraba je bla malo nad 7l pa ga nisem glih šparal..lokalno se giblje okrog 9l. vročino v zastojih prenaša brez pregrevanja.
Imela pa sma rahli pripetljaj, ko je akumulator zlezo iz svojega sedišča in odletel v kiler in plus kabel ki gre na štarter ter povzročil komplet kuršlus tak, da je švasalo pod haubo..na srečo brez posledic
malo vezic in izolir traka je rešlo dan. ja to vse se je na Krku dogajalo..švical ful.
pardon ker sem slikal z kalkulatorjem!

najdi vsiljivca

danes pa še je služil kot tovorno vozilo po obisku Cromamana. 4 seti zloženi, pa še je lufta..

Scirocco se vozi, delam na njem zelo malo, zamenjal sem manšeto okoli menjalnika, naredili smo optiko ostalo pa čaka na zimo..
V prejšnem tednu sem naredil okrog 1K km, tudi na morje, avtek se je razen tega da je trd ko hudič odrezal odlično, poraba je bla malo nad 7l pa ga nisem glih šparal..lokalno se giblje okrog 9l. vročino v zastojih prenaša brez pregrevanja.
Imela pa sma rahli pripetljaj, ko je akumulator zlezo iz svojega sedišča in odletel v kiler in plus kabel ki gre na štarter ter povzročil komplet kuršlus tak, da je švasalo pod haubo..na srečo brez posledic

pardon ker sem slikal z kalkulatorjem!

najdi vsiljivca

danes pa še je služil kot tovorno vozilo po obisku Cromamana. 4 seti zloženi, pa še je lufta..