Kako zavarovat avto pred krajo

Re: Kako zavarovat avto pred krajo
Odvisno.. če to delaš ponoči, v temi in na nezavarovanem železniškem prehodu je lahko zelo nevarno.

ma saj vlaki imajo ponavadi eno tako veliko luc na nosu, tak da pol spregledasTine wrote:Odvisno.. če to delaš ponoči, v temi in na nezavarovanem železniškem prehodu je lahko zelo nevarno.

Js mam 97 letnik motor in ima že ews-2 varovanje (sistem proti kraji) s kodiranim ključem in vso solato. Stikalo sem vezal na napajanje tega modula in dokler ta ne prepozna ključa in pošlje signal računalniku, motor ne dobi iskre. Originalno tudi štarter ni obrnil ampak izpade boljše, če vergla v prazno
Če pa motor že dela, pa lahko modul ugasnem in ne upliva na delovanje, če se prav spomnem..

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
sem nekaj pospravljal pa sem se spomnil na to temo ..varnostno črevesje katero sem potegnil iz korvete ..nema da nema

antena pod odbijačem = sledenje??

po najdeni dokumentaciji v avtu,zgleda da je premogla tudi radar detektor ..žal ga v avtu ni bilo

antena pod odbijačem = sledenje??

po najdeni dokumentaciji v avtu,zgleda da je premogla tudi radar detektor ..žal ga v avtu ni bilo

..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
ja kr panel za varnostno kodo tipkat
dobro da nisi mel namest kjlučavnic na vratih un dial iz trezorja za vrtet

dobro da nisi mel namest kjlučavnic na vratih un dial iz trezorja za vrtet

-
- Avtomobil: Ford Thunderbird Town Landau / Chrysler New Yorker Landau / Coupe deVille
Ford(USA) je že leta 1980 pričel na svojih avtomobilih(Thunderbird, Cougar, Mark VI, Town Car) z uporabo "Push Button Keyless Entry System".