"OLD & RUSTY ON TOUR" srečanje Ljubljana 26.3.2016

Re: "OLD & RUSTY ON TOUR" srečanje Ljubljana 26.3.2016
Nažalost me nebo, se vidimo v Ankaranu 

Get low, no matter how

Datum se bliza
Tko da dvigam temo da smo "apdejtani"

Tko da dvigam temo da smo "apdejtani"

Ta seznam ni glih aktualen, če pogledamo na FB, nas bo velik 

Res je! No tukaj je bolj informativne narave, da lahko forumasi vidijo oz vidimo kdo pride in se na podlagi tega zmenimo za razne skupinske obiske oz skupne odhode na srecanjamiška wrote:Ta seznam ni glih aktualen, če pogledamo na FB, nas bo velik

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
a ta TOUR je mišljen kot karavana ... se bo to selilo po celi SLO al kako boš to delal ?
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

Misljeno je kot srecanja na razlicnih lokacijah po sloveniji.. pac glavna lokacija ostaja obala/ankaran.. vse ostale pa bojo on tour lokacije... tko smo prisli do ideje da nismo vedno na isti lokaciji zaradi tega ker je dosti ljudi ki recimo bi prisli na obalo ampak jim je dalec..tko nardimo na razlicnih lokacijah da se lahko druzimo vsi 

to so samo spoznavni havba partiji, ki se bojo pač selili okoli po SLO...

No evo je skull objasnu po domace 

- papi
- Avtomobil: Opel Kadett C 2.0 Turbo, Jaguar S-type V6, Vw T3 caravelle 1.9 TDI,
Ja fora je da folk ima full rajši ture kot srečanja na parkiriščih. Tako da ne vem kako bo to :/
Ko sm biu še v LJ smo fulkrat šli se vozit. Se dobili zjutraj in naredili turco.
Mislim da uporabniki tega foruma smo preveč aktivni za stat pri miru na parkirušču
Ko sm biu še v LJ smo fulkrat šli se vozit. Se dobili zjutraj in naredili turco.
Mislim da uporabniki tega foruma smo preveč aktivni za stat pri miru na parkirušču

Dobro vemo kašna pizdarja je ko je 30 avtov v koloni...