OLDSCHOOL-SLO DOES MARIBOR 2 10,11,12.6

Re: OLDSCHOOL-SLO DOES MARIBOR 2 10,11,12.6
Zal je pac tako naneslo, vsi ostali datumi so ali zasedeni na strani lastnika prostora, ali se pokrivajo z drugimi srecanji ali pa so prezgodaj v maju in je stem vecja vrjetnost slabega vremena(kar se je zgodilo lani) oziroma so potem ze prepozno v dopustni sezoni..
Tudi nam ni bilo v interesu tako skupaj ampak zal je to edini razumn termin.
Tudi nam ni bilo v interesu tako skupaj ampak zal je to edini razumn termin.
O Anja .. o tebi se mi sanja.

Tudi to ni razumen termin, ker ni razumno da sta dve srečanji iste družbe v roku enega tedna. Mi smo termin najavli več kot pol leta prej ravno zaradi tega da si ne bomo hodli s kom v zelje, in evo... prst v oko. Dejte ga organizirat avgusta, septembra, takrat ni drugih odschool srečanj...

Tudi takrat bo enako kot lani če bo organizator še za akcijo.

No pa da še dodam da razčistimo do konca rahlo neprijetno situacijo. Organizatorja ni med nami na tem forumu, smo zgolj pobudniki ideje podane lani, ki mu pomagamo pripeljati ljudi na popolnoma pro bono nivoju. Brez njega pade vse v vodo in on se odloči kolko bo kaj stalo, kaj se bo dogajalo in predvsem kdaj. Tako da nadaljevanje te debate tukaj nima nekega pravega efekta.

- L4UK0
- Avtomobil: 1972 Datsun Fairlady Z
Eh pa sej dokler ni na isti vikend ni panike no...pac kolegi organizirajo zur en vikend pred vami...pri nas do zdej nikol ni bil problem ce je kdo organiziru kej en vikend prej
Se sicer strinjam da sta to sigurni najboljsa "oldschool slo" zura v letu in da sta zelo skupaj...sam od viska ponavadi ne boli glava
Loh pa naredimo se en xy zur pol proti koncu poletja...
Over&out!

Se sicer strinjam da sta to sigurni najboljsa "oldschool slo" zura v letu in da sta zelo skupaj...sam od viska ponavadi ne boli glava

Loh pa naredimo se en xy zur pol proti koncu poletja...

Over&out!

Prosim da Moderator pobriše moje poste v tej temi. Hvala.

Pač bomo na oba izleta pršl ane, sj se ne prekrivata 
Poslano z mojega D2403 z uporabo Tapatalk

Poslano z mojega D2403 z uporabo Tapatalk

Super, če nebo prišlo kaj vmes se tudi sam pridružim konvoju iz Lj.
Sicer iz manj zaželenim avtom ampak važna je udeležba
Sicer iz manj zaželenim avtom ampak važna je udeležba

Get low, no matter how

-Vožnja po okoliških cestah za katere se bomo izrecno potudili, da bodo čimbolj gladke
UPAM
UPAM

Drift is not a crime, is a different driving style

- papi
- Avtomobil: Opel Kadett C 2.0 Turbo, Jaguar S-type V6, Vw T3 caravelle 1.9 TDI,
Trenutno sem 45 mm 
Ja baje je lani kr neki avtov imelo resne težave tako, da bi blo dobro če bi to upoštevali

Ja baje je lani kr neki avtov imelo resne težave tako, da bi blo dobro če bi to upoštevali