RaznoRazne

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
Re: RaznoRazne

..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

-
- Avtomobil: Opel Manta A | Opel Manta B | Opel Monza A1 | VW T3 Doka
Jah, kupte moj sendvic, kaj nej recem
haha

Pozdravljeni. moj prvi post bom kr tuki nalepu.
Tole sem našel poleti zakopano v gozdu v TNPju, pa da vidim če mi znate pomagat kateremu avtu pripada.

Približne dimenzije:
Zgornja slika- zgornji rob 118 spodnji rob 133 višina na sredini 50
Spodnja slika- zgornji rob 112,5 spodnji rob 125 višina na sredini 46,5

Tole sem našel poleti zakopano v gozdu v TNPju, pa da vidim če mi znate pomagat kateremu avtu pripada.

Približne dimenzije:
Zgornja slika- zgornji rob 118 spodnji rob 133 višina na sredini 50
Spodnja slika- zgornji rob 112,5 spodnji rob 125 višina na sredini 46,5

Torgau je vzhodno nemška "vas", tako da sklepam, da bi ta del lahko pripadal trabantu.

- DS71
pa Wartburg je bil tudi od tam doma ..pa še tovorno IFA so imeli,katera pa ni bila pri nas prav posebej zastopana (vsaj tukaj severno)
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
tole bo pomjem kr od trabanta zadnja šajba, ja

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
a mate divje svinje v gozdu? pol je logično da je sam šipa ostala ker majo radi čuneki poliester

Nevem če je tok ozka in visoka kot od trabanta zadnja. Bolj kot gledam bi res lahko bil wartburg.
Šipi sta bili pa ena na drugi v zemlji tako da so se samo robovi videli. Sem najprej mislil da so samo neke črepinje, pa delujeta nepoškodovani. Med njima je bilo pa mravljišče
https://www.youtube.com/watch?v=iPns2KiG564
PS Kakšen je status katr na forumu, vidim da je ena bila in precej hitro zamrla?
Šipi sta bili pa ena na drugi v zemlji tako da so se samo robovi videli. Sem najprej mislil da so samo neke črepinje, pa delujeta nepoškodovani. Med njima je bilo pa mravljišče

https://www.youtube.com/watch?v=iPns2KiG564
PS Kakšen je status katr na forumu, vidim da je ena bila in precej hitro zamrla?

- DS71
Trabanti so iz Duroplastacroma_man wrote:a mate divje svinje v gozdu? pol je logično da je sam šipa ostala ker majo radi čuneki poliester![]()
![]()
Kako misliš kakšen je statust katr .. vse kar je staro je dobrodošlo