Živijo,
Prijatelj prodaja motor 1.8 T , ki je bil prvotno vgrajen v AUDI A3.
V kompletu prodaja tudi menjalnik. Na motorju so že nosilci za vgradnjo v Golf II.
Zraven da tudi vso elektroniko.
Cena za komplet set pa je 800 EUR
P: motor VW 1.8T

Re: P: motor VW 1.8T
Sory za off ampak to za tak denar nebo nikoli prodal. Za 400€ dobiš avto z tem motorjem. Če je seveda govora o 150 konjski mašini.
Nosilci pa tudi niso vredni 400€.
V primeru da je 225konjska mašina z računalnikom in menjalnikom pa je to ugodna cena.
Nosilci pa tudi niso vredni 400€.
V primeru da je 225konjska mašina z računalnikom in menjalnikom pa je to ugodna cena.

Vem kdo prodaja..
ugl. Je AGU motor 150hp... nosilci pa so itak "bolt on", od vsake dvojke pasejo na vijake...je pa res da je z malo kilometri in top ohranjen... o ceni pa nebom..
ugl. Je AGU motor 150hp... nosilci pa so itak "bolt on", od vsake dvojke pasejo na vijake...je pa res da je z malo kilometri in top ohranjen... o ceni pa nebom..

- papi
- Avtomobil: Opel Kadett C 2.0 Turbo, Jaguar S-type V6, Vw T3 caravelle 1.9 TDI,
Jaz samo posredujem podatke od frenda...
Torej, kot sem napisal se prodaja komplet, motor + menjlanik + nosilci + računalnik.
Nisem iz VW krogov in verjamem da je tega ogromno, še vedno pa je bil avto cenejši kot motor na paleti, ker se nobenemu ne da šraufat
Meni osebno se zdi to noro poceni, ker sem iz oplovih krogov.
V našem primeru je sestavit enega turbaka na zadnji pogon hitro 5k
Torej, kot sem napisal se prodaja komplet, motor + menjlanik + nosilci + računalnik.
Nisem iz VW krogov in verjamem da je tega ogromno, še vedno pa je bil avto cenejši kot motor na paleti, ker se nobenemu ne da šraufat

Meni osebno se zdi to noro poceni, ker sem iz oplovih krogov.
V našem primeru je sestavit enega turbaka na zadnji pogon hitro 5k

teh motorjev je trenutno kr dost naokrog