Volvo 145 in 245 Superpolar

- L4UK0
- Avtomobil: 1972 Datsun Fairlady Z
Re: Volvo 145
Živjo! Super da si se opogumil in predstavil tole kračo
Zgleda zanimiva zadeva, pa zrihtana bo zgleda tudi... Sicer pa, a ima tole pod 2 toni? 

- papi
- Avtomobil: Opel Kadett C 2.0 Turbo, Jaguar S-type V6, Vw T3 caravelle 1.9 TDI,
To vseeno ni opravičiloeugene wrote:Zdaj vidiš, da nisem imel časa zate včeraj.papi wrote:Vezna stena na vijakih, zelo zanimivo

Zahvaljujoč gregorju sem postal lastnik še ene cigle. Volvo 240 Super polar l 1993. Naloudan z opremo.

Dve leti je bil parkiran na črnem kalu ker je en mulc poskušal podret steber v tušu.

Prvo sem ga zvleku k gregorju in potem čez teden spravu kolkortolko k sebi da je bil vozen.

Danes sem vzel preizkušnjo in se peljal v koper in domov.

Dve leti je bil parkiran na črnem kalu ker je en mulc poskušal podret steber v tušu.

Prvo sem ga zvleku k gregorju in potem čez teden spravu kolkortolko k sebi da je bil vozen.

Danes sem vzel preizkušnjo in se peljal v koper in domov.

Let's go Brandon!

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
hoho ..dobra cigla
sam blatnik si pa tudi sklepal

sam blatnik si pa tudi sklepal

..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

Ma ja blatnik je gotof. prav tako vezna in odbijač. V planu je poknit kaj kita gor in malo spreja da bo šel čez tehnični in počasi nabavit kose. Ni da ležijo lih povsot tej volvoti. Vsakega , ki kličem, je mel pa je že šlo pod prešo. neki je na njuskalu a tip ni navdušen nad pošiljanjem. neka volvo naveza mi pravi naj bi šel v kratkem en v kose pa se bom priključu. je pa prej -potem kar dobro izpadlo ja. Sem še sam presenečen kako mi je uspelo. Danes sem še malo popravu vezno da so luči nekako v liniji. Počasi in z užitkom. 

Let's go Brandon!