Opel Kadett C - limo, 1979

Re: Opel Kadett C - limo, 1979
Bo človeku srce zastal pol vas bo pa vest pekla
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk

Mičo kaj si jezen. Mi ti skušamo nekako pomagat samo če ti manka najbolj osnovno znanje ti pa se obnašaš tako trmasto in vsevedno in nočeš poslušat ne moreš pričakovat drugega, kot da te začnemo jebat v glavo.
Let's go Brandon!

eugene wrote:Mičo kaj si jezen. Mi ti skušamo nekako pomagat samo če ti manka najbolj osnovno znanje ti pa se obnašaš tako trmasto in vsevedno in nočeš poslušat ne moreš pričakovat drugega, kot da te začnemo jebat v glavo.
Hujše ko moja hčerka ko je tri leta stara se eni obnašajo....

-
- Avtomobil: Opel Manta A | Opel Manta B | Opel Monza A1 | VW T3 Doka
Hcerka se se ne zaveda kaksni idioti po svetu hodjo...mico wrote: Hujše ko moja hčerka ko je tri leta stara se eni obnašajo....

Anzee wrote:Hcerka se se ne zaveda kaksni idioti po svetu hodjo...mico wrote: Hujše ko moja hčerka ko je tri leta stara se eni obnašajo....
hvala bogu da se nena... ma pa najbolšega očeta ki ni idiot ampak se pač nena spozna na šraufarijo, ki si pač rad naredo opla skup... idioti so večinoma drugi na tej strani..

-
- Avtomobil: Opel Manta A | Opel Manta B | Opel Monza A1 | VW T3 Doka
Bravo!mico wrote: hvala bogu da se nena... ma pa najbolšega očeta

Po vsej verjetnosti imas prav. Tudi jaz se z njimi zelo slabo razumem.mico wrote: idioti so večinoma drugi na tej strani..
Zdej pa pejt v garazo pa ze koncn probi kot je v tem filmcku. Upam da znas anglesko.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mUOmsGiirTU[/youtube]

Anzee wrote:Bravo!mico wrote: hvala bogu da se nena... ma pa najbolšega očeta
Po vsej verjetnosti imas prav. Tudi jaz se z njimi zelo slabo razumem.mico wrote: idioti so večinoma drugi na tej strani..
Zdej pa pejt v garazo pa ze koncn probi kot je v tem filmcku. Upam da znas anglesko.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mUOmsGiirTU[/youtube]
hvala anze