MB W123 280CE... part II new car

Re: MB W123 280CE... part II new car
yup, to se šteje kot en komad. 12V, 1.5W

Tole notr zarinš
3W Ledica sveti ne normalno

Get low, no matter how

Kolk se pa pogovorjamo o kitajskih LEDicah na oldschool forumu, na olschool avtu. Čist preveč!
V glavnem dojel sem v čem je fora, da je kurilo armaturko. Fora je v kontaktih oziroma repkih na T10 LED. W3W ima en kontakt na eni, in drugega na drugi strani, LED pa oba na isti...
Tukaj je slika LED in W3W za primerjavo:

Vložek žarnice pri W123 je narejen tko, da če sta oba kontakta skupaj narediš kurcšlus in skuriš plato!
Evo misterij rešen, ampak vseeno bom pustil kar original!
V glavnem dojel sem v čem je fora, da je kurilo armaturko. Fora je v kontaktih oziroma repkih na T10 LED. W3W ima en kontakt na eni, in drugega na drugi strani, LED pa oba na isti...
Tukaj je slika LED in W3W za primerjavo:

Vložek žarnice pri W123 je narejen tko, da če sta oba kontakta skupaj narediš kurcšlus in skuriš plato!
Evo misterij rešen, ampak vseeno bom pustil kar original!

Ledica je tokovno napajana/krmiljena. Tok ti diktira svetilnost. Isti tip ledic ima lahko (rahlo) različen napetostni padec pri enakem toku skozi odvisno kako se je spekla silicijeva rezina in je okrog 3V za te. Tisti upor ti omeji tok. Večina napetostnega padca je tako na uporu in ledica je srečna.
Let's go Brandon!

Čisto premalo pomoje. Problem žarnice je da se zelo segrejejo v zelo majhnih prostorih, okoli njih je pa 30+ let stara plastika, ki se topi, pregreva in razpada. Ledice au spas.super98 wrote:Kolk se pa pogovorjamo o kitajskih LEDicah na oldschool forumu, na olschool avtu. Čist preveč!

Eh.. topi se na ljudskih avtih, v mercedezu bi lahko mel svečo prižgano v števcu pa nebi blo nič 

O Anja .. o tebi se mi sanja.

$küll wrote:Čisto premalo pomoje. Problem žarnice je da se zelo segrejejo v zelo majhnih prostorih, okoli njih je pa 30+ let stara plastika, ki se topi, pregreva in razpada. Ledice au spas.super98 wrote:Kolk se pa pogovorjamo o kitajskih LEDicah na oldschool forumu, na olschool avtu. Čist preveč!
To je bil sicer eden izmed razlogov zakaj sem jih hotu zmontirat. Komora v katero je zaprta zarnica in svetlobni trak je pri meni ze malo nacet od vrocine!

- kontejner
- Avtomobil: W123 230TE , W115 220D, Zastava 750
cox motiš se, v vseh 123 kaj sem jih imel do zdaj so bili stopljeni kanali za svetloboCox wrote:Eh.. topi se na ljudskih avtih, v mercedezu bi lahko mel svečo prižgano v števcu pa nebi blo nič

super98 wrote:$küll wrote:Čisto premalo pomoje. Problem žarnice je da se zelo segrejejo v zelo majhnih prostorih, okoli njih je pa 30+ let stara plastika, ki se topi, pregreva in razpada. Ledice au spas.super98 wrote:Kolk se pa pogovorjamo o kitajskih LEDicah na oldschool forumu, na olschool avtu. Čist preveč!
To je bil sicer eden izmed razlogov zakaj sem jih hotu zmontirat. Komora v katero je zaprta zarnica in svetlobni trak je pri meni ze malo nacet od vrocine!
Bom pogledal doma, rdeče imam ziher, mogoče tudi kašno belo...

- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
tole rabi heatsinkFleko wrote:Tole notr zarinš![]()