He he. Me prav zanima koga imaš v mislih.Opelpower wrote:Hehe, pa en jezen kmet s vilami v rokah tudi. Tista cesta je tudi super .. zgleda da presupergtyrant wrote:Vidim, da vam odgovarjajo teli ovinki od Sostra proti Javorju in naprej. Ena fajn cesta v ovinki in zelo lepim asfaltom je če greste iz Prežganja proti Šmartnem pri Litiji.
Henganje v hangarju, nedelja 18.10.

-
- Avtomobil: Ford Thunderbird Town Landau / Chrysler New Yorker Landau / Coupe deVille
Re: Henganje v hangarju, nedelja 18.10.

Pa še en na hitr skupaj vržen movie ... turce s Manto in Kadisom na Janče pred pričetkom henganja v hangerju
.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qYFm13ZoQMo[/youtube]
@gt .... pa to je tam na eni serpentini, ko so ene dve tri hiše

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qYFm13ZoQMo[/youtube]
@gt .... pa to je tam na eni serpentini, ko so ene dve tri hiše

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
mejduš da sm v videu opazil Grizzly Adamsa, je to res? 

-
- Avtomobil: Ford Thunderbird Town Landau / Chrysler New Yorker Landau / Coupe deVille
Zdaj vas pa razumem zakaj so vam tako všeč te zavite hribovske cestice.
Po današnji izkušnji vidim, da nimam pravega avtomobila za tovrstno vožnjo.
Po današnji izkušnji vidim, da nimam pravega avtomobila za tovrstno vožnjo.

-
Ah moja dva amerikanca sta ok. Sem dobil od kolega en fajn avto za vozit... V8 s 300hp
Drugače sem se kulturno obnašal... samo avto je prava igrača. 1500-2000 obratov s čisto malo gasa in že šiba 60 km/h gor po klancu. Pri 3000 obratih je pa že prav divji. Nisem vajen tako močnih avtomobilov.
Pa občutek imaš, da je avto s svojo širino čez celo cestišče.

Drugače sem se kulturno obnašal... samo avto je prava igrača. 1500-2000 obratov s čisto malo gasa in že šiba 60 km/h gor po klancu. Pri 3000 obratih je pa že prav divji. Nisem vajen tako močnih avtomobilov.